Σε Αλμυρό, Αγχίαλο και Βόλο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κ. Αρβανίτη

Σε Αλμυρό, Αγχίαλο και Βόλο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κ. Αρβανίτη

Έντονο πολιτικό διήμερο για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας ενόψει Ευρωεκλογών

Με έντονο πολιτικό περιεχόμενο κύλησαν οι προηγούμενες ημέρες για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας με αφορμή τις δράσεις που οργάνωσε ενόψει τον επερχόμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Το Σάββατο 25/05/2024 πραγματοποιήθηκε η άκρως επιτυχημένη ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας με θέμα: «Η βαρύνουσα σημασία μιας Προοδευτικής Ευρωπαϊκής Πολιτικής σήμερα» και καλεσμένους τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη, Παναγιώτα Δριτσέλη, Γιώργο Μαρτίου και Νίκο Παππά.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Βόλου, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσαν «σήμα» πολιτικής αλλαγής για το Ευρωκοινοβούλιο. Με «αιχμή του δόρατος» την προώθηση πολιτικών για αύξηση του μέσου ευρωπαϊκού μισθού, καθιέρωση της μισθολογικής ισότητας εντός της Ευρωζώνης, ενίσχυσης του εισοδήματος των νέων εργαζόμενων, αύξηση των θέσεων εργασίας και θεσμικής προστασίας του Κράτους Δικαίου, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύτηκαν ότι θα διεκδικήσουν με όλα τα μέσα και ο καθένας από τον τομέα του την έμπρακτη καλυτέρευση της καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι η 9η Ιουνίου σηματοδοτεί σημείο καμπής για την πορεία και την προοπτική των πραγμάτων στην Ευρώπη. Είναι ευκαιρία η κοινωνική αντιπολίτευση, να μη γίνει παραίτηση και απομάκρυνση από την ιδέα της Ευρώπης, αλλά να αποκτήσει στιβαρή πολιτική εκπροσώπηση. Ο Βουλευτής κάλεσε τους πολίτες να αξιοποιήσουν την ψήφο τους στέλνοντας μήνυμα προοδευτικής αντεπίθεσης.
Την Κυριακή 26/05/2024 κλιμάκιο της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τον Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Αρβανίτη συναντήθηκαν στο Μουσείο Τύπου με την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας όπου συζητήσανε για τα προβλήματα της δημοσιογραφίας. Κατόπιν συναντήθηκαν με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Παλαιού Λιμεναρχείου όπου συζητήσανε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής μετά τις πλημμύρες της 4ης Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας για το LNG.

Το κλιμάκιο συναντήθηκε με μέλη, φίλους, επαγγελματίες και εκπροσώπους του τοπικού τύπου στην περιοχή της Αγχιάλου. Στη συνέχεια μετέβη στον Αλμυρό όπου τους υποδέχτηκαν η Ο.Μ Αλμυρού μαζί με τον  υποψήφιο Ευρωβουλευτή Γιώργο Μαρτίου και με τον Βουλευτή Μαγνησίας Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και περιόδευσαν στις περιοχές του Αλμυρού και της Ευξεινούπολης. Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες και επαγγελματίες των περιοχών για τις ανησυχίες και την απαιτητική καθημερινότητα τους.