Σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης στην Όθρυ (φωτογραφίες)

Σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης στην Όθρυ (φωτογραφίες)

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 16χρονης που αναζητείται από τις πρώτες βραδινές ώρες στον ορεινό όγκο της Όθρυος στην περιοχή της Ανάβρας.

Η 16χρονη είχε συνοδεύσει τον πατέρα της που είχε μεταβεί στο βουνό για κτηνοτροφικές εργασίες. Η νεαρή κοπέλα έπρεπε να περιμένει τον πατέρα της να ολοκληρώσει τις εργασίες του, αλλά όταν αυτός επέστρεψε η 16χρονη δεν ήταν στο συγκεκριμένο σημείο που έπρεπε να βρίσκεται.

Ο πατέρας αναζήτησε μάταια την κόρη του αλλά κατάλαβε γρήγορα πως έπρεπε να ζητήσει βοήθεια από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Οι δυνάμεις του Αλμυρού άρχισαν άμεσα τις έρευνες στην περιοχή, ενώ κλήθηκαν να ενισχύσουν το έργο τους δυνάμεις της ΕΜΑΚ, της ΟΠΚΕ και κλιμάκια από την Πυροσβεστική του Βόλου. Μαζί με τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες, κάτοικοι της Ανάβρας και της περιοχής του Αλμυρού μετέχουν στις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι συμμετέχοντες στις έρευνες είναι περισσότερα από 300 άτομα. Όσοι συμμετέχουν έχουν χωριστεί σε ομάδες και "χτενίζουν" την περιοχή.