Σοκαριστικό εργατικό ατύχημα στο Δήμο Βόλου: Εργαζόμενη στην καθαριότητα με εγκαύματα από καυστικό υγρό

Σοκαριστικό εργατικό ατύχημα στο Δήμο Βόλου: Εργαζόμενη στην καθαριότητα με εγκαύματα από καυστικό υγρό

Δηλώσεις της προέδρου της ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας Εύης Καρυδάκη

Για το σοκαριστικό εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή με θύμα εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Βόλου, όταν καυστικό υγρό έπεσε πάνω της με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα μίλησε η πρόεδρος της ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας  Εύη Καρυδάκη

Συγκεκριμένα εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Βόλου υπέστη εγκαύματα κατά τη διάρκεια της εργασίας της, όταν έπεσε πάνω της καυστικό υγρό.
Όπως έφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας Εύη Καρυδάκη  «Δυστυχώς τα εργατικά ατυχήματα συνεχώς αυξάνονται στους Δήμους και οι Δήμαρχοι απλά ασχολούνται με κινήσεις εντυπωσιασμού, όπως η τελευταία κίνηση του Δημάρχου Βόλου στην Πολεοδομία.
Το απόγευμα της Παρασκευής τραυματίστηκε πολύτεκνη συνάδελφός μας τη στιγμή της αποκομιδής στην ανακύκλωση, στην περιοχή της Νεάπολης .

Η συναδέλφισα, συνοδός απορριμματοφόρου στην καθαριότητα του Δήμου Βόλου, τραυματίστηκε την ώρα που άδειασε ο κάδος μέσα στον κάδο του απορριμματοφόρου.
Συγκεκριμένα έπεσε πάνω της καυστικό υγρό και ευτυχώς λόγω του καπέλου που φορούσε δεν έπεσε στα μάτια της.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τρύπησαν τα ρούχα της και έπαθε εγκαύματα στο χέρι της, στα πόδια και ελάχιστα στο πρόσωπο. Η εμπειρία της υπαλλήλου την έσωσε, διότι απομακρύνθηκε πολύ γρήγορα, όταν το αισθάνθηκε

Η κ. Καρυδάκη κατέληξε λέγοντας ότι η υγιεινή και ασφάλεια των ανθρώπων που εργάζονται στους Δήμους και πολύ περισσότερο των ανθρώπων που είναι σε μάχιμες υπηρεσίες, προέχει έναντι των κινήσεων εντυπωσιασμού και των σόου των δημάρχων.

www.thessaliatv.gr