Στην γειτονιά των αγγέλων ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Κιός

Στην γειτονιά των αγγέλων ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Κιός

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο σε ηλικία

61 ετών σε ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Κιός. Ο εκλιπών διατέλεσε Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του και αργότερα Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας μέχρι το 2011.

Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας: Καλό Παράδεισο Στρατηγέ

Με αφορμή τον θάνατο του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας Βασίλη Κιού η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ…
Φτωχότερη, βουβή και συγκλονισμένη σύσσωμη η Αστυνομική οικογένεια της Μαγνησίας, αποχαιρετά σήμερα τον Βασίλη ΚΙΟ, του οποίου η μακρόχρονη σταδιοδρομία και άξια ανέλιξη του ως Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, εμβάπτισε με σθένος τους αστυνομικούς στο Νομό μας, αφήνοντας παράλληλα μεγάλη παρακαταθήκη και τεράστια κληρονομιά για όλους εμάς που μένουμε πίσω να συνεχίσουμε το μακρόπνοο και θεόπνευστο έργο του.
Αποχαιρετούμε σήμερα έναν άξιο αξιωματικό, που τίμησε τα γαλόνια του τόσο στο πεζοδρόμιο, που είναι η φυσική θέση κάθε αστυνομικού, όσο και στον ιδιωτικό του βίο, φεύγοντας αθόρυβα και σιωπηλά για το μακρύ αυτό ταξίδι, αλλά κυρίως αποχαιρετούμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΟ, που στάθηκε έμπρακτα δίπλα σε όλους όσους είχαν ανάγκη τη βοήθεια και την ελεημοσύνη.
Φτωχότερη η αστυνομία από διοικητές-ηγέτες, ελπίζοντας παράλληλα να ακολουθήσουμε οι νεότεροι, το δρόμο που χάραξε με το βίο και τις πράξεις του.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας με τιμή, δέος και σεβασμό σε αποχαιρετά σήμερα και εύχεται στην οικογένεια σου, που είναι και δική μας, θερμά συλλυπητήρια, γνωρίζοντας το πόσο περήφανη την έκανες στο διάβα σου σε αυτό το κόσμο.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ.

www.thessaliatv.gr