Συναγερμός σε σχολείο στην Θεσσαλονίκη: Δασκάλα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Συναγερμός σε σχολείο στην Θεσσαλονίκη: Δασκάλα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Ενημέρωσε η ίδια η δασκάλα το σχολείο της - Τι λέει η διευθύντρια του σχολείου – Η ανακοίνωση προς τους μαθητές και τους γονείς
Συναγερμός έχει σημάνει σε σχολείο της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκπαιδευτικός βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό σε τμήμα του 3ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.

Η διευθύντρια του σχολείου, μιλώντας στο Mega είπε ότι η συγκεκριμένη δασκάλα ήταν ασυμπτωματική. «Ήταν ασυμπτωματική γι αυτό και βρέθηκε την πρώτη μέρα στο σχολείο κανονικά. Δεν γνώριζε τίποτα» τόνισε.

Σύμφωνα με την ίδια, αργά το βράδυ έμαθε ότι είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενημέρωσε το σχολείο. Την Τρίτη δεν προσήλθε στο σχολείο και προχώρησε στη διερεύνηση και τελικά επιβεβαιώθηκε ότι είναι θετική. Σύμφωνα με την ίδια ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και έγινε απολύμανση στο σχολείο.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με το thestival.gr, κλειστό θα παραμείνει για τις επόμενες 14 ημέρες το Ε’1. Τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά, μέσω διαδικτύου.

Η ανακοίνωση του σχολείου:

«Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Κατόπιν κρούσματος Covid-19 στο σχολείο μας & συγκεκριμένα στο τμήμα Ε1 σας ενημερώνουμε τα εξής:

Το τμήμα θα κλείσει για 14 ημέρες όπως ορίζει ο νόμος.

Το τμήμα Ε1 θα κάνει διαδικτυακά μαθήματα. Έχουν ήδη αποσταλεί τα σχετικά e-mail στους γονείς. Στο σχολείο αύριο θα γίνει απολύμανση εν ώρα λειτουργίας όπως μας διαβεβαίωσε ο δήμος.
Τέλος θα παρακαλούσαμε θερμά όποιος γονέας από το τμήμα Ε1 έχει αλλά παιδιά σε άλλες τάξεις του σχολείου μας να τα κρατήσει & αυτά για 14μερες».

πηγή:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ