Τέμπη: Κάλεσμα Καρυστιανού σε πολίτες για βίντεο και φωτογραφίες από την εμπορική αμαξοστοιχία

Τέμπη: Κάλεσμα Καρυστιανού σε πολίτες για βίντεο και φωτογραφίες από την εμπορική αμαξοστοιχία

Κάλεσμα στους πολίτες να συνδράμουν με βίντεο και φωτογραφίες από την εμπορική αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στο δυστύχημα το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου το 2023, έκανε η Μαρία Καρυστιανού με ανάρτησή της στην ομάδα «Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023» στο Facebook.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Εάν κάποιος έχει φωτογραφία ή βίντεο από το φορτηγό – τρένο που ενεπλάκη στο δυστύχημα την 28-02-2023 κατά τη διαδρομή του να επικοινωνήσει μαζί μας στο email: sillogos.tempi.2023@gmail.com».

«Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της Ελλάδας, εάν κάποιος έχει φωτογραφία ή βίντεο από το φορτηγό -τρένο που ενεπλάκη στο δυστύχημα την 28-02-2023 κατά τη διαδρομή του να επικοινωνήσει μαζί μας στο email: sillogos.tempi.2023@gmail.com

Σύλλογος Συγγενών θυμάτων Δυστυχήματος Τεμπών 2023».

Να σημειωθεί πως μόλις πριν από λίγα 24ωρα η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης είχαν πετύχει στις Βρυξέλλες να μείνει ανοιχτή η υπόθεση στην επιτροπή αναφορών της Ευρωβουλής.

Παράλληλα, έχουν ζητήσει την άρση της ασυλίας του Κώστα Καραμανλή και του Χρήστου Σπίρτζη με αίτημα που απέστειλαν στο προεδρείο της Βουλής.

https://www.cnn.gr