Την προσθήκη 14 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Γ.Σ.Α.

Την προσθήκη 14 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Γ.Σ.Α.

Η διοίκηση του Γ.Σ.Αλμυρού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη 14 ποδοσφαιριστών στο δυναμικό της και δηλώνει έτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ,που θα ξεκινήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων την επόμενη εβδομάδα.
Καλωσορίζουμε λοιπόν τους εξής ποδοσφαιριστές

    Μυριώτης Θωμάς
    Νταρακλίτσης Σάκης
    Θεοδωρόπουλος Γιώργος
    Κέκιας Ιωάννης
    Κασιούρας Κώστας
    Τιμπλαλέξης Ηλίας
    Κατσαβριάς Θανάσης
    Αραπίτσας Γιάννης
    Χειλάς Μάνθος
    Χαλάτσης Σπύρος
    Πλαβός Φώτης
    Βούλγαρης Παναγιώτης
    Μιχόπουλος Ραφαήλ
    Μακανίκας Στάθης

Επίσης θα θέλαμε να καλοσωρίσουμε και επίσημα τον νέο μας προπονητή κύριο Θεοδώρου ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδας μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Τέλος η διοίκηση του συλλόγου και προσωπικά ο πρόεδρος Περπερίδης Δήμος νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Χρήστο Κωστούλα πρόεδρο του Αίαντα Σούρπης , τον Γκουγκουλιά Κώστα πρόεδρο του Μαγνησιακού και τον Μόσδρομο Ιωάννη πρόεδρο του Πυράσου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος να επιτύχει στο στόχο του που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Γ εθνική κατηγορία.
Ευχόμαστε υγεία σε όλους και να ολοκληρωθεί έστω και με αυτές τις δύσκολες συνθήκες το πρωτάθλημα με επιτυχία για το σύλλογο μας.