Τι συμβαίνει με την μεγάλη μάσκα της BMW;

Τι συμβαίνει με την μεγάλη μάσκα της BMW;

Παρά την θύελλα αντιδράσεων που έχει δημιουργήσει στους κύκλους των φίλων της BMW η υιοθέτηση της υπερμεγέθους μάσκας με τα τεράστια «νεφρά» στο σύγχρονο σχεδιαστικό ύφος της εταιρίας, οι πωλήσεις δείχνουν πως τελικά το κοινό μάλλον δείχνει να υποστηρίζει αυτή την επιλογή

Παρά την επικρατούσα διαδικτυακή κριτική για την υιοθέτηση της μεγάλης μάσκας από την BMW, τα στοιχεία των πωλήσεων δίνουν μια διαφορετική εικόνα.
Σε αντίθεση με την αναταραχή στο διαδίκτυο, οι Σειρές 4 και 7 με την τεράστια μάσκα παρουσίασαν σημαντική αύξηση των πωλήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023. Τα στοιχεία των πωλήσεων μιλούν ξεκάθαρα: η Σειρά 7 παρουσίασε μια εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεων κατά 80,9%, ενώ η Σειρά 4 σημείωσε μια αξιοσημείωτη αύξηση 37,4%. Βέβαια η εξήγηση δεν είναι μονοσήμαντη, καθώς και τα δύο μοντέλα ανακάμπτουν από μία σειρά δύσκολων ετών για την αυτοκίνηση. Ενώ οι περισσότερες εκδόσεις στο κάθε ένα προσθέτουν έξτρα κοινό που δεν υπήρχε πριν.
Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο ότι οι πωλήσεις οχημάτων με πιο συμβατικό στυλ, όπως η Σειρά 3 και η Σειρά 2, δεν παρουσίασαν την ίδια άνοδο με τη Σειρά 4 και τη Σειρά 7. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η Z4 κατέγραψε αύξηση πωλήσεων κατά 20% σε σχέση με πέρυσι.
Όπως και να έχει πάντως, το πείραμα της BMW φαίνεται να έχει απήχηση και το αντισυμβατικό στιλ των νέων μοντέλων της να μην απασχολεί τόσο το αγοραστικό της κοινό. Όσο για τους haters, μπορούν να συνεχίσουν την δουλειά τους στο Διαδίκτυο. Η πραγματική ζωή και η αγορά δείχνει ότι αδιαφορεί γι’ αυτούς.

πηγή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ