Το Bedrock κατασκηνώνει παντού!

Το Bedrock κατασκηνώνει παντού!

Η μετατροπή ενός Ford F-550, σε αυτοκινούμενο παντός τοπίου, από τη Krug ΧΠ και την Artic Trucks, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Είναι ένα από εκείνα τα μηχανήματα που έχουν κατασκευαστεί με δεκαετίες τεχνογνωσίας και ικανότητας και στόχος του είναι να φτάσει σε μέρη όπου δεν έχουν πάει άλλος άνθρωπος ή άλλο όχημα της Ford.

Είναι η πρώτη προσπάθεια της Krug XP (του ομίλου Krug) να εξασφαλίσει ένα μέρος της αυξανόμενης αγοράς οχημάτων ελεύθερου χρόνου στην Αμερική και όλα ξεκινούν -όπως αντιλαμβάνονται οι πιο μυημένοι- με ένα AT44 XT2 Ford F-550 με έξι τροχούς.

Η Arctic Trucks ανασχεδίασε το πλαίσιο του F-550, για να ελαχιστοποιήσει την ανύψωση της ανάρτησης. Ως ξεχωριστό επίτευγμα, το Bedrock μπορεί να μειώσει την πίεση του εδάφους έως και 25%. Συνδυάστε το με μια αερανάρτηση 8 συνδέσμων με ανεξάρτητα χειριστήρια και είστε έτοιμοι να πάτε εκεί που δεν έχει πάει ποτέ κανένας!

Το εσωτερικό περιλαμβάνει ένα τεράστιο κρεβάτι king-size και ακόμη και η τραπεζαρία μπορεί να μετατραπεί σε προαιρετικό χώρο ανάπαυσης. Μια υπέροχη γαλαρία και ένα πλήρες μπάνιο ολοκληρώνουν το σαλόνι, αλλά το πραγματικό αξιοθέατο είναι αυτό που κρύβεται πίσω από τοίχους και σανίδες δαπέδου.

Το Bedrock διαθέτει 118 γαλόνια γλυκού νερού, τα οποία φιλτράρονται όλα με διάταξη General Ecology Seagull IV-X2. Το νερό περνά από τρία στάδια προφιλτραρίσματος και υφίσταται ακόμη και επεξεργασία με υπεριώδη ακτινοβολία.

Σμειώστε πως 1.450 W ισχύος ηλιακού πάνελ τροφοδοτεί μια συστοιχία μπαταριών 23 kW που παρέχεται από τη Victron.

πηγή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ