Τσάτσος: «Στη Θεσσαλονίκη τρεις αθλητές έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας»!

Τσάτσος: «Στη Θεσσαλονίκη τρεις αθλητές έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας»!

Σοκάρουν τα όσα είπε ο 42χρονος μεσοεπιθετικός, Σωτήρης Τσάτσος που αγωνίζεται στον ΑΟ Διαβολιτσίου της Γ’ Εθνικής, αν και αρχικά επρόκειτο να αγωνιστεί στην κατηγορία για τον ΓΣ Αλμυρού, για το γεγονός ότι οι μικρότερες κατηγορίες ποδοσφαίρου εξακολουθούν και βρίσκονται στον «πάγο».

Όπως μάλιστα αποκάλυψε, στον ραδιοφωνικό σταθμό 105.5 στο «Κόκκινο», τρεις αθλητές στη Θεσσαλονίκη προσπάθησαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους!

«Δεν αρκούμαστε στα ψέματα που μας λέει η κυβέρνηση, έχουμε καταθέσει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο και δεν καταλαβαίνουμε γιατί ενώ άλλες κατηγορίες αγωνίζονται, εμείς δεν αγωνιζόμαστε. Έχουμε δημιουργήσει ένα άτυπο θεσμικό όργανο για να εκπροσωπούμαστε στις διάφορες συζητήσεις. Μετά από 3.5 μήνες υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζούνε στην εξαθλίωση» ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: «Θα το πω πρώτη φορά τώρα πως είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν είμαστε απλά στα όριά μας, τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού. Από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι σήμερα δεν έχουμε καθόλου έσοδα, έχουμε επανειλημμένα πιέσει να ενταχθούμε στην όποια βοήθεια γιατί είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δεν έχουμε επαγγελματικά συμβόλαια».

Για τη συγκέντρωση της Παρασκευής δήλωσε πως: «Θα γίνει μια ειρηνική και ιστορική διαδήλωση στο Σύνταγμα, δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά να βγούμε αθλητές στο δρόμο, είναι ένα σημάδι πως κάτι αρχίζει και αλλάζει για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και για μας και για τα νέα παιδιά. Στα σχολεία τα παιδιά δεν κινδυνεύουν αλλά εμείς στο γήπεδο 9.000 τετραγωνικών είναι επικίνδυνα;».

πηγή:magnesianews.gr