Φυλάκιση 18 μηνών στον «Κάμελ» μετά το νέο περιστατικό

Φυλάκιση 18 μηνών στον «Κάμελ» μετά το νέο περιστατικό

Σε φυλάκιση 18 μηνών καταδικάστηκε ο γνωστός στην τοπική κοινωνία του Βόλου «Κάμελ» για τη χθεσινή του επίθεση σε 30χρονο πατέρα μωρού παιδιού. Ο καταδικασθείς, έχει δικαίωμα έφεσης, χωρίς όμως η ποινή του να έχει αναστέλουσα δύναμη.

Ο «Κάμελ» καταδικάστηκε για το αδίκημα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης τόσο στον πατέρα όσο και στο 16 μηνών βρέφος. Αυτη την ώρα ο 39χρονος οδηγείται στις φυλακές της Λάρισας.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής του ο 30χρονος πατέρας, ξέσπασε σε λυγμούς, μην μπορώντας να περιγράψει το περιστατικό, όντας σε μεγάλη ψυχική φόρτιση.

Το χρονικό της επίθεσης

To βράδυ της Κυριακή στις 22:45, παρενόχλησε τον νεαρό άνδρα, μπροστά από τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου, ο οποίος συνόδευε το λίγων μηνών παιδί του μέσα στο καρότσι. Μάλιστα, ο «Κάμελ» επιτέθηκε και στο παιδί, προσπαθώντας να το πετάξει έξω από το καρότσι. Το σοκ του νεαρού άνδρα ήταν μεγάλο και αμέσως φώναξε τους περαστικούς για βοήθεια, ενώ στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη.

https://www.astratv.gr