Χειμάρρα: «Κερδίσαμε, ο μισός αγώνας τελείωσε, μένει ο άλλος μισός» λέει η κόρη του Φρέντι Μπελέρη

Χειμάρρα: «Κερδίσαμε, ο μισός αγώνας τελείωσε, μένει ο άλλος μισός» λέει η κόρη του Φρέντι Μπελέρη

Η Ερμιόνη Μπελέρη, κόρη του δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, μίλησε για την εκλογική νίκη του πατέρα της ο οποίος εξακολουθεί να κρατείται στην φυλακή.

Η 18χρονη Ερμιόνη ήταν αυτή που μίλησε στην θέση του κρατούμενου πατέρα της, στην τελευταία προγραμματισμένη του ομιλία πριν τις εκλογές, τις οποίες τελικά κέρδισε με 19 ψήφους διαφορά.

Μιλώντας στο Mega η νεαρή Ερμιόνη, ανέφερε αρχικά: «Κερδίσαμε. Ο μισός αγώνας τελείωσε, μένει ο άλλος μισός. Είναι μεγάλη χαρά για μας που κερδίσαμε, έστω και με 19 ψήφους».

Ερμιόνη Μπελέρη: Είναι πολιτική δίωξη, δεν ξέρω τα συμφέροντα του Ράμα

Οταν ρωτήθηκε για το αν είχε επικοινωνία μαζί του, ανέφερε πως «όχι, δεν μπορούμε ακόμη. Περιμέναμε όλο το βράδυ με ανυπομονησία για το αποτέλεσμα. ηταν οι τελευταίοι ψήφοι που θα έκριναν τη νίκη. Οταν βγήκε το αποτέλεσμα υπήρχε μία έκρηξη χαράς από όλους μας. Ηταν κάτι που περιμέναμε, αλλά παράλληλα φοβόμασταν ότι δεν θα συμβεί.»

Στη συνέχεια, η 18χρονη όταν ρωτήθηκε για το αν πρόκειται για πολιτική δίωξη κατά του πατέρα της, απάντησε ξεκάθαρα: «Ναι, είναι πολιτική δίωξη η φυλάκιση του πατέρα μου. Σαν να είμαστε οι πολίτες της Χειμάρρας αντιμέτωποι με όλο το κράτος της Αλβανίας. Δεν ξέρω τι συμφέροντα έχει ο Ράμα, ας απαντήσει ο ίδιος», είπε χαρακτηριστικά.

www.iefimerida.gr