Χρ. Καραζούπης: Η κατρακύλα της δημοτικής αρχής Αλμυρού ...δεν έχει όρια...

Χρ. Καραζούπης:  Η κατρακύλα της δημοτικής αρχής Αλμυρού ...δεν έχει όρια...

Δελτίο Τύπου
Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ……. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
….

Χθες στις 10 Νοεμβρίου ο τ. δήμαρχος Αλμυρού ΕΣΕΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ήταν κατηγορούμενος στο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΡΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, για παράβαση καθήκοντος, σύμφωνα με το υπ’ αρ. 36/12-03-2019 έγγραφο του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας. Η δίωξη ασκήθηκε κατόπιν του υπ’ αρ. 54100/05-10-2018 εγγράφου του ΥΠΕΣ σύμφωνα με το οποίο αναφέρει ρητά ότι:….η δίωξη που ασκήθηκε στον Δ/ντή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Καραζούπη Χρήστου….είναι μη νόμιμη….. Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλμυρού συνεδρίασε εκτάκτως ….. δια περιφοράς …. μία μέρα πριν και αποφάσισε ομόφωνα (!!!!!) τον «Ορισμό πληρεξούσιου Δικηγόρου και τη κάλυψη της σχετικής δαπάνης για την εκπροσώπηση του πρώην δημάρχου Αλμυρού και νυν δημοτικό σύμβουλο ΕΣΕΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ενώπιον του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, το οποίο εδρεύει στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας».

Με λίγα λόγια…… ο τ. Δήμαρχος κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος ….. και η σημερινή δημοτική αρχή….. τον υπερασπίζεται παράνομα με εξωτερικό  δικηγόρο (!!!!!) τον οποίον πληρώνει ο δήμος, δηλαδή οι δημότες, για να υπερασπισθεί έναν τ. δήμαρχο που παρέβη τον νόμο (!!!!!) ασκώντας μη νόμιμες διώξεις σε στελέχη του δήμου και όχι μόνο…..Συνεπώς η  απόφαση δεν είναι νόμιμη διότι ο Δήμος δε νομιμοποιείται να καταβάλει τις δικαστικές δαπάνες αιρετών για αδικήματα τα οποία δεν αφορούν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Γνωρίζουν οι πάντες κο Χατζηκυριάκο ότι είστε πιασμένοι χέρι - χέρι με τον τ. δήμαρχο και ο ένας στηρίζει (νομίζετε) τον άλλο….. Έτσι που είστε πιασμένοι όμως, να ξέρετε ότι, πολλοί ενδιαφέρονται να σας ρίξουν στο «γκρεμό», αφού δεν σέβεστε το δημόσιο χρήμα  τον πόνο και την αγωνία των δημοτών. Θα το πιείτε το πικρό ποτήρι της αλήθειας και της αποκατάστασης της τιμής και της υπόληψής μου ……μέχρι τελευταίας σταγόνας……. Είναι αυτονόητο βέβαια ότι θα προσβάλω την ως άνω απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής προκειμένου να διαφυλάξω το δημόσιο χρήμα και την αξιοπιστία του δήμου Αλμυρού….. την οποία έχετε καταρρακώσει…

Επί πλέον χθες  στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ήταν κατηγορούμενοι, ο τ.δήμαρχος κος Εσερίδης και ο τ. αντιδήμαρχος Νικοβιώτης Κων/ος, για συκοφαντία κ.λπ. εναντίον μου. Η πλευρά Εσερίδη και Νικοβιώτη ζήτησαν αναβολή και θα δικασθούν στις 26/01/2022…… εδώ είμαστε και είναι ακόμη η αρχή…….

ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ τ. Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ