150 εμβολιασμοί κάθε μέρα στο Εμβολιαστικό Κέντρο Αλμυρού

150 εμβολιασμοί κάθε μέρα στο  Εμβολιαστικό Κέντρο Αλμυρού

Συνολικά 150 με 200 άτομα περνούν καθημερινά το κατώφλι του Εμβολιαστικού Κέντρου Αλμυρού προκειμένου να θωρακιστούν απέναντι στον κορονοϊό. Η μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού εξαπλώνεται στη χώρα με ραγδαίους ρυθμούς. Το προσωπικό του κέντρου στέλνει μήνυμα ότι οι πολίτες θα πρέπει να σπεύσουν να εμβολιαστούν και να μη χάνουν άλλο χρόνο.

Σύμφωνα με την Αλκηστη Καλτσά από το τμήμα επισκεπτριών υγείας, το προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου επιδίδεται καθημερινά σε μεγάλο αγώνα για να προχωρήσει η επιχείρηση «Ελευθερία». Εργάζεται καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πολίτες.

Στη μάχη του εμβολιασμού βρίσκονται γιατροί, 4 επισκέπτες υγείας, νοσηλεύτριες, μαίες. Το προσωπικό αξιοποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του προγράμματος.

Η κ. Καλτσά λέει ότι ιδιαίτερα οι νεαρές ηλικιακές κάτω των 30 ομάδες απαιτείται οπωσδήποτε να εμβολιαστούν. Αν δεν τους ενδιαφέρει το συμφέρον τους, ας σκεφτούν τους γονείς τους και τα ηλικιωμένα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον τους και αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

«Πρέπει να καλυφθούμε όλοι με τις δόσεις. Η μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού εξαπλώνεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα», αναφέρει.

www.taxydromos.gr