205 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στη Μαγνησία - 19 στο Δ. Αλμυρού

205 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στη Μαγνησία  - 19 στο Δ. Αλμυρού

Ανάσα με μόνιμο προσωπικό μετά από σειρά ετών δίνεται στις υπηρεσίες καθαριότητας, στις ΔΕΥΑ και στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στη Μαγνησία.

Συνολικά στον νομό προσλαμβάνονται 205 μόνιμοι υπάλληλοι όπως προκύπτει από τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 3Κ που εκδόθηκαν χθες με καθυστέρηση ενός σχεδόν χρόνου.

Ο Δήμος Βόλου ενισχύεται με 69 μόνιμους υπαλλήλους και επιπλέον 19 προσλαμβάνονται στη ΔΕΥΑΜΒ και 13 στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.
Συνολικά 19 μονίμους παίρνει ο Δήμος Αλμυρού, 13 ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου και 10 ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, ενώ ο Δήμος Σκιάθου ενισχύεται με 29 εργαζόμενους και η ΔΕΥΑ Σκιάθου με επιπλέον 9, ο Δήμος Σκοπέλου παίρνει 14 εργαζόμενους και ο Δήμος Αλοννήσου 10 εργαζόμενους.
Το σύνολο των εργαζομένων θα απασχοληθεί σε ανταποδοτικές υπηρεσίες και θα πληρώνεται μέσα από τα δημοτικά ταμεία.

Με τις συγκεκριμένες προσλήψεις ενισχύονται οι αποδεκατισμένες υπηρεσίες κυρίως στον τομέα της καθαριότητας, που δίνουν τη μάχη της καθημερινότητας με σημαντικές ελλείψεις και «ενέσεις» σε προσωπικό που απασχολείται για λίγους μόνο μήνες.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του δήμου Βόλου που από τις αρχές Μαρτίου καλείται να δώσει τη μάχη της καθημερινότητας με μόλις 237 άτομα προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.

Χθες με την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων μπήκε τέλος στο μαρτύριο τόσο των εργαζομένων όσο και των ίδιων των δήμων. Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

www.taxydromos.gr