68χρονος βρέθηκε νεκρός στον Αλμυρό – Άγνωστο πριν πόσες μέρες επήλθε ο θάνατος

68χρονος βρέθηκε νεκρός στον Αλμυρό – Άγνωστο πριν πόσες μέρες επήλθε ο θάνατος

Νεκρός εντός της οικίας του, στον Αλμυρό, βρέθηκε χθες (7-6-2021) το απόγευμα, ένας 68χρονος. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τον άτυχο άντρα αναζήτησε υπάλληλος ταχυφαγείου, ο οποίος του πήγαινε συχνά φαγητό, γιατί είχε μέρες να τον δει.

Ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και χθες το απόγευμα, ο 68χρονος βρέθηκε νεκρός, χωρίς να έχει προσδιοριστεί πότε ακριβώς επήλθε ο θάνατός του, ο οποίος πάντως, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θανών δεν κατάγεται από τον Αλμυρό, αλλά διέμενε στην περιοχή εδώ και χρόνια. Ηταν συνταξιούχος ναυτικός και στο σπίτι διέμενε μόνος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Την 17:00 ώρα της 07.06.2021, στον Αλμυρό Μαγνησίας, διαπιστώθηκε αιφνίδιος θάνατος ημεδαπού 68 ετών, εντός της οικίας του. Το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ενημερώθηκε από υπάλληλο ταχυφαγείου, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του, σχετικά με το γεγονός ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής και ενώ πραγματοποιούσε παραγγελίες φαγητού ανά τακτά διαστήματα. Εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.