"Homο Fantasticus": Το νέο του βιβλίο παρουσίασε στον Αλμυρό ο Γιώργος Πανταζώνας (βίντεο&φωτο)

"Homο Fantasticus": Το νέο του βιβλίο παρουσίασε στον Αλμυρό ο Γιώργος Πανταζώνας (βίντεο&φωτο)

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου "Homο Fantasticus" του συγγραφέα Γιώργου Πανταζώνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση τέταρτου συγγραφικού έργου με τίτλο "Home Fantasticus", του συγγραφέα Γιώργου Πανταζώνα την περασμένη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, στο Αρχοντικό δάσος Κουρί.

Για το βιβλίο μίλησε ο κ. Αθανάσιος Κωτούλας, Ειδικός σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ψυχοθεραπευτής συστημικής προσέγγισης θεραπευτικού μοντέλου ανοιχτού διαλόγου “ Open dialogue”.

Το Homo Fantasticus είναι ένα εγχειρίδιο Ανθρώπινης Ιερότητας, μέσα από το οποίο ο συγγραφέας προ(σ)καλεί τον αναγνώστη να αναλογιστεί το μέγεθος της τιμής αλλά και της αντίστοιχης ευθύνης που κάθε άνθρωπος που ζει στην εποχή μας, φέρει απέναντι στην Ανθρωπότητα.

Περιγράφει την μεταμόρφωση του σημερινού ανθρώπου από Homo Sapiens σε Homo Fantasticus, όχι ως επιλογή, αλλά ως αναγκαιότητα, αφενός λόγω της παρουσίας της τεχνητής νοημοσύνης και αφετέρου λόγω του αποικισμού σε άλλους πλανήτες, που για πρώτη φορά συμβαίνουν στην ιστορία της Ανθρωπότητας.

Στην ιστοσελίδα www.fantastika.gr μεταξύ άλλων, βρίσκονται διαθέσιμα περισσότερα από 1250 στοχασμοί, ποιήματα και κοαν, ενώ έχετε την δυνατότητα να “κατεβάσετε” εντελώς δωρεάν δυο ανέκδοτα βιβλία του συγγραφέα.