Natalia Bryant: H κόρη του Kobe για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της Teen Vogue

Natalia Bryant: H κόρη του Kobe για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της Teen Vogue

Η κόρη του Kobe Bryant φαίνεται πως θα μας απασχολεί συχνά, από εδώ και πέρα. Είναι μόνο 18 και ήδη έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα στον χώρο του modeling.

Η Natalia Bryant βρέθηκε για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της Teen Vogue, για το τεύχος Σεπτεμβρίου 2021.

Η φοιτήτρια κινηματογράφου στο USC, ποζάρει φορώντας Alejandra Alonso και κλέβει τις εντυπώσεις.

Μπορεί να ήταν η πρώτη της σημαντική φωτογράφιση, αλλά έχει ξαναβρεθεί μπροστά στο φακό. Νωρίτερα στη χρονιά, εμφανίστηκε στο πλευρό της μαμάς της, στο πλαίσιο μίας ιδιαίτερης καμπάνιας του Bulgari για τη γιορτή της μητέρας.

Τώρα, έχοντας ήδη από το Φεβρουάριο συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό, η κόρη του Kobe αποκάλυψε πως από καιρό ονειρευόταν να γίνει μοντέλο, ενώ είχε εκμυστηρευτεί τη φιλοδοξία της αυτή μόνο στη μητέρα της, Vanessa, μία μέρα που ψώνιζαν στο Bergdorf Goodman.

«Θέλω να το κάνω αυτό», της είχε πει, κοιτάζοντας μία γιγαντο-οθόνη που έπαιζε επίδειξη του οίκου Chanel. Η Vanessa τότε την προειδοποίησε για τα προβλήματα του χώρου και τη συμβούλευσε να τον γνωρίσει σιγά – σιγά.

«Για τη μαμά μου, ήταν πολύ σημαντικό να τελειώσω το σχολείο και να μορφωθώ. Και το να πάω στο πανεπιστήμιο, επίσης», εξήγησε, ενώ τόνισε πως οι γονείς της προσπάθησαν να τη μεγαλώσουν όσο πιο φυσιολογικά γινόταν.

«Ευτυχώς το έκαναν αυτό. Δεν είναι πως με έβλεπαν και έλεγαν “Α, είναι η Natalia Bryant, η κόρη του Kobe Bryant”. Πολλές φορές με αντιμετώπιζαν απλώς ως Nani».

πηγή:govastileto.gr