#..playoff ερχόμαστε..# Ο ΓΣΑ στα playoff που οδηγούν στη Γ ΕΘΝΙΚΗ (φωτο)

#..playoff ερχόμαστε..# Ο ΓΣΑ στα playoff που οδηγούν στη Γ ΕΘΝΙΚΗ (φωτο)

#..ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..#

Η ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ξεκίνησε να το ονειρεύεται από πέρυσι και βήμα-βήμα με επιμονή,υπομονή αλλά κυρίως με πολύ δουλειά μέσα στο παρκέ ξεκίνησε να πραγματοποιεί το όνειρο.

Αρχικά κατάφερε να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α1 ΕΣΚΑΘ και να τερματίσει πέρυσι στην 4η θέση του πρωταθλήματος παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ.
Φέτος λοιπόν η ομάδα συνεχίζοντας να πραγματοποιεί το όνειρο θέλησε να κάνει ένα βήμα παραπάνω.
Το μεγάλο αυτό βήμα έγινε το απόγευμα του ΣΑΒΒΑΤΟΥ 6 ΑΠΡΙΛΗ 2019 στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Αλμυρού.
Η ομάδα μας έχοντας στο πλευρό της ένα συγκλονιστικό φίλαθλο κοινό κατάφερε να επιβληθεί του ΙΩΝΑ ΒΟΛΟΥ με σκορ 72 - 65 και να είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει το μπάσκετ της Μαγνησίας στα playoff που οδηγούν στη Γ ΕΘΝΙΚΗ.
Το όνειρο φυσικά και δν σταματάει εδώ αλλά συνεχίζεται και στα playoff όπου η ομάδα μας θα τα δώσει όλα για να το φτάσει μέχρι το τέλος,την άνοδο δηλαδή στη Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία.
Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης θέλει να συγχαρεί όλους τους παίχτες που κατέθεσαν ψυχή σε όλους τους αγώνες της ομάδας.
Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Κο Γιάννη Στεργιόπουλο υπό τις οδηγίες του οποίου η ομάδα έφτασε να διεκδικεί την άνοδο της στη Γ ΕΘΝΙΚΗ.

ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Γ.Σ.Α - ΙΩΝΑΣ
72 65

Γ.Σ.Αλμυρού (Στεργιόπουλος) Κοντοστάθης7(1), Τοκατλίδης, Μαμούρας Θ. 6, Παπούλιας 25(2), Παπαβαίτσης , Ράπτης 4, Παπακωνσταντίνου , Βλήτσιος 6, Θέος 7, Γώγουλας 2 , Συνάζος, Χατζής,Βαλαμούτης 15(3).

#..playoff ερχόμαστε..#