Superleague – «Πλάνο επανέναρξης με πρώτες προπονήσεις στις 20 Μαΐου»

Superleague – «Πλάνο επανέναρξης με πρώτες προπονήσεις στις 20 Μαΐου»

Τα περιοριστικά μέτρα στην Ελλάδα για την πανδημία του κορονοϊού συνεχίζονται, αλλά στη Superleague καταστρώνουν τα πλάνα τους, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sportday» οι υπεύθυνοι της Superleague έχουν καταστρώσει ένα αρχικό πλάνο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την ολοκλήρωση του με τη διεξαγωγή των πλέι-οφ και πλέι-άουτ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που κάνει η Λίγκα, οι προπονήσεις θα μπορέσουν να ξεκινήσουν και πάλι περίπου στις 20 Μαϊου, ενώ το πρωτάθλημα θα κάνει και πάλι «σέντρα» στις 20 Ιουνίου. Τα μίνι πρωταθλήματα των πλέι οφ και πλάι άουτ θα έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, τα ματς θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα υπάρξει διακοπή για περίπου 15 ημέρες και στη συνέχεια θα έχουμε «σέντρα» στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, στο δεύτερο μισό του Αυγούστου..

Η κόπωση που θα υποστούν οι ποδοσφαιριστές, πιθανότατα θα φέρει και ένα μεγαλύτερο κενό ξεκούρασης την περίοδο των Χριστουγέννων.

https://www.newsit.gr