«Τάκλιν» και χειροπέδες στον εκτός εαυτού πρώην συνεργάτη του Τραμπ – Είχε μίνι… οπλοστάσιο

«Τάκλιν» και χειροπέδες στον εκτός εαυτού πρώην συνεργάτη του Τραμπ – Είχε μίνι… οπλοστάσιο

Σάλο προκαλεί στις ΗΠΑ video από τη στιγμή της σύλληψης του Μπραντ Παρσκέιλ, του πρώην διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Παρσκέιλ φέρεται να είχε απειλήσει πως θα αυτοκτονήσει πριν συλληφθεί.

Στο σπίτι του Μπραντ Παρσκέιλ στο Φορντ Λότερντεϊλ στη Φλόριντα βρέθηκαν 10 πυροβόλα όπλα. Ο γνωστός επικοινωνιολόγος είχε απομακρυνθεί από την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ μετά το φιάσκο της προεκλογικής συγκέντρωσης στην Τούλσα, όταν παρά τα όσα… διατράνωνε ο Αμερικανός πρόεδρος, η προσέλευση ήταν μικρή και ο λόγος του προέδρου… όχι καλός.

Ο Παρσκέιλ συνελήφθη και μπήκε, παρά τη θέλησή του σε νοσοκομείο, αφού η γυναίκα του Κάντις κάλεσε, την περασμένη Κυριακή, την αστυνομία στο σπίτι τους, καταγγέλλοντας πως εκείνος σε εκτός ελέγχου κατάσταση απειλούσε να αυτοκτονήσει και την χτυπούσε.

Η Κάντις Παρσκέιλ είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της, ενώ καυγάδιζαν, όπλισε τον επικρουστήρα του πιστολιού του κι απείλησε να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας του Φορτ Λόντερντεϊλ, που επικαλέστηκαν ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Σε βίντεο από κάμερα που είχε πάνω του αστυνομικός φαίνεται η γυναίκα του Μπραντ Παρσκέιλ στο εξωτερικό του σπιτιού να λέει πως ο σύζυγός της συμπεριφέρεται «παράλογα».

Αφού βγαίνει από το σπίτι του, ξυπόλυτος και φορώντας μόνο μια βερμούδα και γυμνός από τη μέση και πάνω, ο Μπραντ Παρσκέιλ συζητά αρχικά με τους αστνομικούς και στη συνέχεια του κάνουν… τάκλιν, τον ρίχνουν στο έδαφος και του δένουν τα χέρια πισθάγκωνα.

Διακομίστηκε σε νοσοκομείο παρά τη θέλησή του δυνάμει νόμου που επιτρέπει την προσωρινή κράτηση ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κρίσεις ψυχικής υγείας.

Ένας από τους αστυνομικούς που μετέβησαν επιτόπου ανέφερε ότι είδε μώλωπες στα χέρια, στο ένα μάγουλο και στο μέτωπο της 41χρονης Κάντις Παρσκέιλ. Όταν ερωτήθηκε σχετικά, είπε πως ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει πρόσφατα.

Δέκα πυροβόλα όπλα βρέθηκαν στο σπίτι του Μπραντ Παρσκέιλ, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά: δύο επαναληπτικές καραμπίνες, δύο τουφέκια, ένα περίστροφο και πέντε πιστόλια.
Όταν τον απέλυσε ο Τραμπ
Ο Παρσκέιλ απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του μετά την προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Τούλσα, στην Οκλαχόμα, η οποία επικρίθηκε έντονα τόσο εξαιτίας της πολύ μικρής συμμετοχής σ’ αυτή όσο και για την χωρίς ειρμό ομιλία του προέδρου.

Παρέμεινε πάντως σημαντικό στέλεχος της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικάνου.

«Ο Μπραντ Παρσκέιλ είναι μέλος της οικογένειάς μας και τον αγαπάμε όλοι. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τον ίδιο και την οικογένειά του με όλα τα μέσα», διαβεβαίωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της εκστρατείας του Τραμπ, ο Τιμ Μέρτο, μιλώντας στην εφημερίδα South Florida Sun Sentinel.

«Οι αηδιαστικές προσωπικές επιθέσεις των Δημοκρατικών και των δυσαρεστημένων ‘RINOs’ (σ.σ.: Republicans in name only, Ρεπουμπλικανοί μόνο κατ’ όνομα) έχουν παρατραβήξει, θα έπρεπε να ντρέπονται γι’ αυτό που έκαναν σ’ αυτόν τον άνθρωπο και την οικογένειά του», πρόσθεσε ο ίδιος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, newsit.gr