Έξι κρούσματα σε ένα 24ωρο στο Βόλο μεταξύ νέων ανθρώπων

Έξι κρούσματα σε ένα 24ωρο στο Βόλο μεταξύ νέων ανθρώπων

Έξι κρούσματα σε ένα 24ωρο στο Βόλο μεταξύ νέων ανθρώπων που οι ίδιοι δήλωσαν ότι είχαν μεγάλη κοινωνικότητα με καθημερινή παρουσία σε μπαρ και καφέ. Μαζικά τεστ γίνονται σε δύο επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης στο Βόλο που έκλεισαν για απολύμανση καθώς σε αυτές απασχολούνταν δύο από τους έξι νεαρούς.

Ειδικότερα δύο νέοι άνθρωποι 25 χρονών, εργαζόμενοι σε δημοφιλέστατα κλαμπ του Βόλου – ο ένας ως ντι τζει και ο δεύτερος ως μάγειρας- διέσπειραν τον κορωνοϊό σε τρεις φίλους τους ηλικίας 19, 26 και 28 ετών. Τα δείγματα των τριών νεαρών εκδόθηκαν χθες το αργά το απόγευμα και στο Πανεπιστημιακό σήμανε συναγερμός γιατί και οι τρεις δήλωσαν στους γιατρούς πως είχαν μεγάλη κοινωνικότητα με καθημερινή παρουσία σε κλαμπ και καφέ. Επιπλέον τόσο το club White όσο και ο Ίσαλος όπου εργάζονταν οι δύο προαναφερόμενοι νεαροί, έκλεισαν για απολύμανση, όπως ανέφεραν σε ανακοινώσεις τους.

“Παρακολουθούμε το θέμα με μεγάλο προβληματισμό. Το πρόβλημα με τη διασπορά του ιού μεταξύ των νέων που συγχρωτίζονται είναι γενικό και δεν αφορά μόνο το Βόλο. Απαιτείται προσοχή”, δήλωσε ο Χρ. Χατζηχριστοδούλου.

www.ert.volos.gr