Αναπάντεχη παρέα: Τι συμβαίνει με την πριγκίπισσα Σαρλίν και τον πρώην της Ναόμι Κάμπελ;

Αναπάντεχη παρέα: Τι συμβαίνει με την πριγκίπισσα Σαρλίν και τον πρώην της Ναόμι Κάμπελ;

Τη στήριξη του πρώην συντρόφου -και δισεκατομμυριούχου- της Ναόμι Κάμπελ δέχεται η πριγκίπισσα Σαρλίν.

Η 43χρονη πριγκίπισσα, της οποίας ο γάμος με τον πρίγκιπα Αλβέρτο είναι αρκετά ταραχώδης, αντλεί υποστήριξη από τον Βλαντιμίρ Ντορόνιν, σύμφωνα με όσα ανέφερε πηγή στην εφημερίδα The Sun. Η πριγκίπισσα εισήχθη σε κλινική την περασμένη εβδομάδα για άγνωστα ιατρικά προβλήματα και απώλεια βάρους, μόλις 11 ημέρες μετά την εξάμηνη παραμονή της στη Νότια Αφρική. Οι φήμες μάλιστα έλεγαν πως έφυγε για τη γενέτειρά της όχι για επαγγελματικούς λόγους αλλά μετά από ρήξη με τον σύζυγό της, εν μέσω ισχυρισμών για απιστία.

Κι ενώ εκείνος επιμένει πως τα προβλήματά της δεν συνδέονται με τη σχέση τους, η πριγκίπισσα έχει την υποστήριξη του 59χρονου Ρώσου δισεκατομμυριούχου, ο οποίος ήταν παρών στον γάμο της το 2011, με την τότε σύντροφό του Ναόμι Κάμπελ.

Η πηγή είπε: «Η όλη ιστορία είναι πολύ περίπλοκη και μπερδεμένη, αλλά η Σαρλίν και ο Βλαντ έχουν έρθει σε επαφή και έχουν περάσει χρόνο μαζί. Φαίνεται σαν να βρήκε κάποια βοήθεια από αυτόν εν μέσω προβλημάτων με τον γάμο της. Γνωρίζονται εδώ και καιρό και ο Βλαντ ήταν στον γάμο της όταν ακόμη ήταν ζευγάρι με τη Ναόμι».

Τα προβλήματα υγείας της πριγκίπισσας Σαρλίν
Υπενθυμίζεται πως η πριγκίπισσα Σαρλίν έχασε τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας του Μονακό την περασμένη εβδομάδα λόγω της υγείας της. Ο σύζυγός της εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του παλατιού μαζί με τα 6χρονα δίδυμά τους, που κρατούσαν μηνύματα για τη μητέρα τους. Το ένα έγραφε «Μας λείπεις μαμά» και το άλλο «Σε αγαπάμε μαμά».

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, γιος της Γκρέις Κέλι και του πρίγκιπα Ρενιέ, είπε πως τα θέματα υγείας δεν είχαν καμία σχέση με τη φημολογούμενη απιστία του και τα προβλήματα στη σχέση τους. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν έχει να κάνει με προβλήματα στη σχέση μας. Δεν είχε κοιμηθεί καλά εδώ και αρκετές ημέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά. Έχει χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές παθήσεις. Κρυολόγημα ή γρίπη ή, ο Θεός να μας φυλάει, κορωνοϊός».

Σε ανακοίνωσή του, το παλάτι ανέφερε: «Μετά από μάχη με θέματα υγείας τους τελευταίους μήνες, η πριγκίπισσα αναρρώνει και θα συνεχίσει να το κάνει για τις επόμενες εβδομάδες, επιτρέποντάς την να ξεκουραστεί και να επανέλθει μετά από μια κατάσταση βαθιάς γενικής κόπωσης. Μια περίοδος ηρεμίας και ξεκούρασης είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί η καλύτερη ανάκαμψη».

πηγή iefimerida.gr