Ατρόμητος Παλαμά - Γ.Σ. Αλμυρού 2-0 (φωτο) & δηλώσεις Αρσένου (βίντεο)

Ατρόμητος Παλαμά - Γ.Σ. Αλμυρού 2-0 (φωτο) & δηλώσεις Αρσένου (βίντεο)

Την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο Παλαμά γνώρισε η ομάδα του Γ.Σ.Α. το απόγευμα του Σαββάτου(21/9) στο ματς που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Προάστιο Καρδίτσας, στο γήπεδο του Α.Ο. Σελλάνων με διαιτητή τον κ. Παπακωνσταντίνου από την (ΕΠΣ Φθιώτιδας) και  βοηθούς τους κ.κ. Δόσκορη (ΕΠΣ Φθιώτιδας) και Παπαγεωργόπουλο(ΕΠΣ Τρικάλων).

Σε ένα άσχημο αγωνιστικό χώρο, διεξήχθη ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν δύο λάθη στην άμυνα του ΓΣΑ και να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης.  

Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα του Στ. Αρσένου υπερείχε στην κατοχή μπάλας και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον επιθετικό Σταύρο Βουρδάκη, ο οποίος απείλησε την εστία των αντιπάλων με αριστερό σουτ που κατέληξε αουτ στο 1ο ημίχρονο, και επίσης με σουτ από πλάγια με το δεξί έξω από την περιοχή στο δεύτερο μέρος, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Και τα 2 γκολ του Ατρομήτου σημείωσε ο Κατσιγιάννης στο 40’ και στο 65’ με κοντινές προβολές μετά από πλαϊνά σουτ, κατόπιν αδράνειας της άμυνας του Αλμυρού.

Με κίτρινες κάρτες τιμωρήθηκαν για τον Γ.Σ.Α. οι Βουρδάκης, Αγγελής και Τζαφλέρης.

Η σύνθεση της ομάδας του Αλμυρού:
Πολυμέρου, Λάμπος, Πατσής, Καρακώστας, Αγγελής(75’ Αϊδής), Ζενούνης, Φούκης(80’ Τζαφλέρης), Μπέικος( 70’Δήμος), Δερμιτζάκης, Βουρδάκης, Αναστασίου.
Στον πάγκο έμειναν χωρίς συμμετοχή οι Κυριάκος(αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στην τελευταία προπόνηση), Αργυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος Γ. και ο Τερματοφύλακας Κοντογεωργάκης.
Επόμενος αγώνας για τον Αλμυρό το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, εντός έδρας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.