Αυτή η Mercedes κοστίζει πάνω από 335.000 ευρώ

Αυτή η Mercedes κοστίζει πάνω από 335.000 ευρώ

Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει το ισχυρότερο και ταχύτερο αυτοκίνητο στην ιστορία της Mercedes-AMG, θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η γερμανική φίρμα άνοιξε τις παραγγελίες για το υπέροχο supercar των 730 ίππων, με την τιμή στη χώρα παραγωγής να ξεκινά από 335.240 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα, μπορεί κάποιος να αγοράσει την AMG GT Black Series στο ασημί χρώμα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Αν θέλει την αποκλειστική πορτοκαλί απόχρωση «magma beam», πρέπει να δώσει αλλά €8.468.

Στα έξτρα βρίσκεται το «AMG Track Package» με τα αγωνιστικά καθίσματα, τις ζώνες τεσσάρων σημείων, το σύστημα πυρόσβεσης και το roll cage από τιτάνιο και τον πυροσβεστήρα. Κοστίζει επιπλέον 7.540 ευρώ, ενώ στα €4.814 έχει οριστεί η τιμή του ηχοσυστήματος της Burmester.

Εντύπωση κάνει το γεγονός ότι, στον προαιρετικό εξοπλισμό βρίσκονται οι κάμερες υποβοήθησης παρκαρίσματος ((€1.461), η τεχνολογία αυτόματου φρεναρίσματος Pre-Safe (€638), καθώς και τα συστήματα παρακολούθησης τυφλής γωνίας «Blind Spot Assist» και προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας «Lane Keeping Assist» (€904).

https://www.zougla.gr