Βασίλειος Κωστέτσος: Μετέτρεψε την Ομόνοια σε κέντρο μόδας

Βασίλειος Κωστέτσος: Μετέτρεψε την Ομόνοια σε κέντρο μόδας

H ολοκαίνουρια συλλογή του Βασίλειου Κωστέτσου «Apeiron» Part 1 Vassilios Kostetsos Resort AW 2022 είναι αφιερωμένη στην αιωνιότητα. Ο πετυχημένος σχεδιαστής παρουσίασε τη νέα του συλλογή στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στο κέντρο της Ομόνοιας.

Ποιος ήταν άραγε ο λόγος που ο Βασίλειος Κωστέτσος εμπνεύστηκε από την πλατεία Ομονοίας; Την απάντηση έδωσε ο ίδιος σε επικοινωνία με το TLIFE λίγες ώρες μετά το λαμπερό σόου.

«Διάλεξα την Ομόνοια λόγω της κυκλικής πλατείας της γιατί και στη ζωή όλα κάνουν τον κύκλο τους. Ήταν ένας συνδυασμός με τον τίτλο της επίδειξής μου», αποκάλυψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Αποφάσισα αυτή τη συλλογή να την ονομάσω «Apeiron» από την αιωνιότητα, από αυτό που δεν έχει τέλος. Ήταν μια επίδειξη αφιερωμένη στους γονείς μου, που τους έχασα πέρυσι και τους δύο, πιστεύοντας πάντα στην αιωνιότητα της ψυχής και ταυτόχρονα στην αιωνιότητα της αγάπης», δήλωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο TLIFE.

Η μεγάλη απουσία της μητέρας του – Η γυναίκα – σύμβολο στο πλευρό του που παραμένει ζωντανή στη σκέψη του…

«Ο τελευταίος χρόνος ήταν πάρα πολύ δύσκολος και ιδιαίτερα μετά τον χαμό της μητέρας μου γιατί η μητέρα μου, εκτός από τον ρόλο της μάνας, ήταν και ο μέντοράς μου, ήταν συνεργάτης μου, συνέταιρος μου και έμπνευσή μου. Μια γυναίκα η οποία με ενέπνευσε να μπω στον χώρο της μόδας. Αυτή η επίδειξη ήταν διαφορετική. Ήταν πρώτη φορά που η μητέρα μου έλειπε από το πλευρό μου, δεν ήταν στο ατελιέ, στις πρόβες, στην επίδειξη. Όλο αυτό ήταν δύσκολο για εμένα», εξομολογήθηκε στο TLIFE ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Η επίδειξη μόδας έγινε ένα μικρό φιλμ-ταινία μικρού μήκους, μια παραγωγή από την Wedding Scene. Τα μαλλιά και το makeup των μοντέλων επιμελήθηκαν ο Leo Bazimas και το team του, και ο Φρέντυ Καλομπράτσος με την σχολή των ταλαντούχων μαθητών του.

Φωτογραφίες: NDP
πηγή T-life.gr