Βασίλης Σπανούλης: Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου

Βασίλης Σπανούλης: Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου

Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε πρώτος καλεσμένμος στην εκπομπή  Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου  και μίλησε μεταξύ άλλων  για την απόφασή του να αποχωρήσει από το μπάσκετ,  οικογένειά του αλλά και την γυναίκα του,  Ολυμπία Χοψονίδου.

Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία

 
Εγώ έκανα την αγάπη μου και ταξίδευα με την ομάδα. Η Ολυμπία όμως ήταν στο σπίτι, να μεγαλώσει τα παιδιά και να τα διαβάσει. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της κι είναι πολύ δύσκολο για μια τόσο νεαρή γυναίκα. Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου. Θυσίασε την ζωή της και τα καλύτερα χρόνια της κι αυτό εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα.

πηγή:ourlife.gr