Βόλος: Άγριος καβγάς σε θαλαμηγό Σαουδάραβα πρίγκιπα

Βόλος: Άγριος καβγάς σε θαλαμηγό Σαουδάραβα πρίγκιπα

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε η θαλαμηγός Al Diriyah του πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ, ενός από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας στο λιμάνι του Βόλου. Ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ δύο μελών του πληρώματος και ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο τον Φεβρουάριο του 2019.

Ένα εξάρτημα της μηχανής που ανέλαβε να αποκαταστήσει ένας 53χρονος ήταν η αιτία να ξεσπάσει ο καβγάς, στην θαλαμηγό, που έμεινε  “εγκλωβισμένη” περισσότερο από έναν χρόνο στο λιμάνι.

Το θύμα, ο 69χρονος σήμερα προϊστάμενος ζήτησε εξηγήσεις από τον υφιστάμενό του για τον λόγο που το εξάρτημα δεν δούλευε , παρότι είχε κληθεί εξωτερικό συνεργείο.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και ο 53χρονος που καταδικάστηκε την Τετάρτη ερήμην, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news, φέρεται να επιτέθηκε στον 69χρονο και να τον έσπρωξε , με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στο κοντρόλ της μηχανής. Όπως είχε πει στην απολογία του ο δράστης, φοβήθηκε μήπως ο συνάδελφός του μεταφέρει τα παράπονα εις βάρος του στον Ύπαρχο.

Από την πτώση του θύματος προκλήθηκε θλαστικό τραύμα στο κρανίο και αποκόλληση  του αμφιβληστροειδoύς. Η ποινή που επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο ήταν 14 μήνες με αναστολή.

https://www.enikos.gr