Βόλος: Αρνητικά τα τεστ των υπολοίπων εργαζομένων στο εργοστάσιο που εντοπίστηκε κρούσμα covid 19

Βόλος: Αρνητικά τα τεστ των υπολοίπων εργαζομένων στο εργοστάσιο που εντοπίστηκε κρούσμα covid 19

Συναγερμός σήμανε στον ΕΟΔΥ καθώς επιβεβαιώθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού σε μεγάλο εργοστάσιο που εδρύει στην Α ΒΙΠΕ του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για εργαζόμενη, η οποία τις τελευταίες μέρες αισθανόταν κόπωση και γενικότερα αδιαθεσία.

Η ίδια αυτοβούλως έκρινε απαραίτητο να επισκεφτεί ιδιώτη γιατρό, στον οποίο ανέφερε τα συμπτώματά της.Υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊό και ο μοριακός έλεγχος επιβεβαίωσε ότι έχει προσβληθεί από COVID-19.H γυναίκα φέρεται να είναι ασυμπτωματική και η κλινική της εικόνα είναι καλή. Της δόθηκαν οδηγίες για αυτοπεριορισμό 14 ημερών, ωστόσο ενημερώθηκε αμέσως ο ΕΟΔΥ για να ξεκινήσει την ιχνηλάτηση, τόσο στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον, όσο και στον εργασιακό της χώρο.

Σύμφωνα ωστόσο με νεώτερες πληροφορίες αρνητικοί σε κορονοϊό είναι όλοι οι συνάδελφοι εργαζόμενης με τους οποίους ήρθε σε επαφή.Από τον ΕΟΔΥ ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών της εργαζόμενης που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων.

www.thessaliatv.gr