Βόλος: Τρόμος από τη δράση του τοξικομανή “κατσαβιδάκια” στη Χιλιαδού

Βόλος: Τρόμος από τη δράση του τοξικομανή “κατσαβιδάκια” στη Χιλιαδού

Φόβος και τρόμος κυρίως για όσους αθλούνται στο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς, στον Βόλο,

αλλά και σε όσους έβγαζαν τα σκυλιά τους βόλτα στην ευρύτερη περιοχή είχε καταστεί το τελευταίο δίμηνο ο 36χρονος που συνελήφθη προχθές γιατί απείλησε αστυνομικό, εκτός υπηρεσίας, με κατσαβίδι και τον εξύβρισε.

Ο δράστης, που είναι σεσημασμένος τοξικομανής, φέρεται να έκανε το λάθος να απειλήσει τον αστυνομικό (στη συμβολή των οδών Στρ. Μακρυγιάννη και Μακιρνίτσης), γιατί τον πέρασε για κάποιον άλλο. Ο εκπαιδευμένος βέβαια άντρας που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, όχι μόνο δεν τα έχασε, αλλά «κράτησε» τα στοιχεία της πινακίδας του αυτοκινήτου στο οποίο ο 36χρονος ήταν συνεπιβάτης και έτσι λίγο αργότερα έγινε ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

Στη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε σωρεία περιστατικών κατά τα οποία 0 36χρονος τοξικομανής εκφόβιζε και απειλούσε συχνά το τελευταίο διάστημα, τη σωματική ακεραιότητα νεαρών ατόμων, χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Μάλιστα, συχνά επέλεγε τα θύματά του με βάση το αν είχαν σκυλιά και αν αθλούνταν στο “Άσυλο”.

Οι υποθέσεις των επιθέσεων έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία, ενώ ο δράστης αναγνωρίστηκε από τα θύματά του, τα οποία ζήτησαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Ο 36χρονος είπε στους αστυνομικούς οτι μπέρδεψε τον συνάδελφό τους με άλλο θύμα, στο οποίο ήθελε να επιτεθεί, και οι δυο τους δεν είχαν καμία γνωριμία ή αντιπαράθεση όπως είχε αρχικά γραφτεί.

Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος, αφού ισχυρίστηκε οτι βρισκόταν σε κατάσταση στερητικού συνδρόμου από ναρκωτικές ουσίες και ορίστηκε ρητή δικάσιμος.

www.thessaliatv.gr