Γ.Σ. Αλμυρού - Α.Ο. Ποταμιά 1-0 (βίντεο&φωτο)

 Γ.Σ. Αλμυρού - Α.Ο. Ποταμιά 1-0 (βίντεο&φωτο)

Tη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής πέτυχε η ομάδα ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α. με σκορ 1-0, με αντίπαλο τον Α.Ο. Ποταμιά, το απόγευμα της Κυριακής(20/10) στο Δημοτικό Στάδιο "Aθανάσιος Ραγάζος"

Ο Γ.Σ. Αλμυρού από την αρχή του παιχνιδιού ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο είχε αρκετές καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, με πιο σημαντική το οριζόντιο δοκάρι του Σταύρου Βουρδάκη στο 25΄μετά από σέντρα του Λάμπου.
Οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους είχαν μία κλασσική ευκαιρία να προηγηθούν στο πρώτο μέρος με τον Γενιτσαρόπουλο να στέλνει τη μπάλα ψηλά αουτ, μόνος του στη μεγάλη περιοχή με τον Πολυμέρου, μετά από βαθειά μπαλιά από την άμυνα.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου συνέχισαν να πιέζουν την ομάδα από την Ευρυτανία.
Το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 68΄, μετά από συρτή εναλλαγή της μπάλας από κόρνερ του Δερμιτζάκη με τον Βουρδάκη και σέντρα του πρώτου στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Δημήτρης Δημηνάς έπιασε την κοντινή κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της αντίπαλης εστίας, παρά την προσπάθεια του αμυντικού να τη διώξει.
Οι γηπεδούχοι απελευθερώθηκαν από το άγχος και προσπάθησαν για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο δεν ήρθε παρά τις ευκαιρίες των Βουρδάκη και Λάμπου.

Να σημειωθεί πως στο 87' της αναμέτρησης έκανε το ντεμπούτο του στην Γ' Εθνική ο 15χρονος Γ. Αργυρόπουλος.

Με κίτρινες κάρτες για τον Αλμυρό παρατηρήθηκαν οι:
Δερμιτζάκης, Αϊδής, Πατσής.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ(Αρσένος):Πολυμέρου, Πατσής, Αγγελής, Λάμπος, Κυριάκος, Δημηνάς, Φούκης (64′ Αΐδης), Ζενούνης, Δερμιτζάκης (77’ Αράπης), Αγιασιώτης, Βουρδάκης (87′ Αργυρόπουλος).

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: