Γ.Σ. Αλμυρού - Διγενής Νεοχωρίου 1-1 (βίντεο & φωτογραφίες)

Γ.Σ. Αλμυρού - Διγενής Νεοχωρίου 1-1 (βίντεο & φωτογραφίες)

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Γ.Σ.Α. με αντίπαλο το Διγενή, το απόγευμα της Κυριακής(3/11) στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού κύλησε χωρίς σημαντικές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με εξαίρεση μία επέλαση του Λάμπου από αριστερά η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Ζαφείρη.
Ο Αλμυρός είχε τη φλύαρη υπεροχή των κινήσεων μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» παρουσιάστηκαν πιο βελτιωμένοι ανεβάζοντας την απόδοσή τους, έχοντας δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν στο 58΄ με τον Βουρδάκη και στο 66΄με τον Αγιασιώτη με κοντινά πλασέ, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ(αλλαγή στο ημίχρονο) των φιλοξενουμένων αποσόβησε το γκολ.
Αμέσως στο επόμενο λεπτό οι παίκτες του Νεοχωρίου κατάφεραν να προηγηθούν με αυτογκόλ του Πατσή στην προσπάθειά του να διώξει μετά από σέντρα του Ευθύμη Αλεξίου.
Το 0-1 αφύπνισε τους παίκτες του Στέλιου Αρσένου οι οποίοι έφτασαν στην ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα(69΄) με τον Ανδρέα Δερμιτζάκη μετά από διείσδυση στην περιοχή και εύστοχο πλασάρισμα.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για ένα δεύτερο γκολ μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, η οποία ολοκληρώθηκε με το τελικό 1-1.
Με κίτρινη κάρτα για τον Γ.Σ.Α. παρατηρήθηκε ο Αναστασίου.

Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού επιθυμεί να εκφράσει ένα τεράστιο ευχαριστώ για την αισθητή παρουσία των πιστών φιλάθλων της ομάδας που ενίσχυσε για ακόμη μία φορά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Γ.Σ. Αλμυρού(Αρσένος):Πολυμέρου, Πατσής, Λάμπος, Χολέβας, Κυριάκος, Παπακώστας(80΄Αϊδής), Αγιασιώτης(74’ Ρακής), Δημηνάς(59’ Ζενούνης), Δερμιτζάκης, Αναστασίου, Βουρδάκης(83’ Δήμος).