Γ.Σ. Αλμυρού - Ηρακλής Ψαχνών 0-2 (βίντεο & φωτογραφίες)

Γ.Σ. Αλμυρού - Ηρακλής Ψαχνών 0-2 (βίντεο & φωτογραφίες)

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Γ.Σ. Αλμυρού από τον Ηρακλή Ψαχνών στην επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στην Γ' Εθνική.

Το παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο Αθ. Ραγάζος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3', μετά από αδράνεια στην άμυνα του Αλμυρού και κεφαλιά του Καραντάκη.

Ειδικά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Στο 78' έγινε το 0-2 μετά από λάθος διώξιμο των αμυντικών του ΓΣΑ και προβολή του Βεζιρτζόγλου. Οι παίκτες του Αλμυρού συνέχισαν να προσπαθούν την επίτευξη ενός τέρματος μέχρι το τέλος.

Παράπονα από τη διαιτησία είχαν οι γηπεδούχοι για 3 περιπτώσεις που δεν τους δόθηκε πέναλτι.

Αλμυρός (Θάνος Θεοδώρου): Φλίγκος, Παπαεμμανουηλίδης, Μιχόπουλος (46’ Λάμπος), Πλαβός, Κυριάκος, Κόκκας (76′ Αλαμάνης), Καραλούλης (64′ Αραπίτσας), Θεοδωρόπουλος, Κουτσούκης Πρ. (65′ Μυργιώτης), Κοντοβάς, Βαγενάς(60’ Κατσαβριάς).

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Μπατζέκης, Σπανός, Ρεπετσάς, Σταματάκος (87′ Ρεσβάνης), Σπυράκης (75′ Γεωργίου), Καραντάκης, Βεζιρτζόγλου (87′ Ζαχαριάς), Τσούτσης (60′ Σκριβάνος).