Δείτε τα εκλογικά κέντρα του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία για τις εκλογές της Κυριακή

Δείτε τα εκλογικά κέντρα του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία για τις εκλογές της Κυριακή

Συνεδρίασε χθες 3 Μαΐου στα γραφεία της Ν.Ε. Μαγνησίας η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής με τη συμμετοχή της Γραμματέα και μέλος της Κ.Π.Ε. Τσιώμου Φούλη και τα μέλων της Κ.Π.Ε. Γίτση Μαρία, Κουτσούκο Δημήτρη και Τσιμπανάκο Δημήτρη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της αυτοοργάνωσης με βάση την εγκύκλιο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα την Κυριακή 8/5/22 από 7π.μ έως 7μ.μ. θα γίνει η ανάδειξη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Νομού, των Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων, θα εκλεξουμε τους αντιπρόσωπους για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 20-22 Μαΐου και θα ψηφίσουμε για το όνομα της παράταξης μας.

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα και τους συνέδρους κατατίθενται ηλεκτρονικά μέσω φόρμας που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Κινήματος Αλλαγής (https://kinimaallagis.gr/aitisi-8maiou), είτε με email που θα αποστέλλεται στο ekloges8maiou@gmail.com μέχρι και την Τετάρτη 4/5/22 και ώρα 14:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στην διαδικασία έχουν τα μέλη του Κινήματος τα οποία μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για κάποιο όργανο (Ν.Ε, Τ.Ο) να θέσουν υποψηφιότητα για αντιπρόσωποι στο συνέδριο ή και τα δύο.

Δικαίωμα συμμετοχης στην ψηφοφορία έχουν τα μέλη του Κινήματος και όσοι εγγραφούν την ημέρα των εκλογών προσερχόμενοι στη διαδικασία.

Για το συνέδριο θα εκλεγούν 53 σύνεδροι στην Περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας και 4 στην Περιφερειακή ενότητα Σποράδων.

Τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στο Ν.Μαγνησίας είναι τα εξής:

Δήμος Βόλου
Βόλος Εργατικό Κέντρο με 3 εκλογικά τμήματα
Νέα Ιωνία Μεταξουργείο
Αγριά Δημοτικό Κατάστημα Αγριάς

Δήμος Αλμυρού
Δημοτικό Κατάστημα Αλμυρού.

Δήμος Ρήγα Φεραίου
Βελεστίνο Κ.Ε.Π Βελεστίνου
Στεφανοβίκειο στο ΚΕΠ Στεφανοβικείου

Δήμος Ζαγοράς –Μουρεσίου
Ζαγορά Δημοτικό Κατάστημα Ζαγοράς

Δήμος Νοτίου Πηλίου
Αργαλαστή ΚΕΓΕ Αργαλαστής.

Σποράδες

Σκιάθος Σχολικό συγκρότημα Σκιάθου

Σκόπελος Ξένια Σκοπέλου

Αλόννησος Δημοτικό Κατάστημα Αλοννήσου.

Η Ν.Ο.Ε.Σ. του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας καλεί τα μέλη και τους φίλους της παράταξης να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες της ερχόμενης Κυριακής 8 Μαΐου.

www.e-thessalia.gr