Διαμαρτυρίες στον Αλμυρό για τις διακοπές ρεύματος

Διαμαρτυρίες στον Αλμυρό για τις διακοπές ρεύματος

Εντονα διαμαρτύρονται επαγγελματίες εστίασης του Αλμυρού για τις προγραμματισμένες

διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ κάθε Κυριακή για εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του δικτύου.
Οι επαγγελματίες περίμεναν μετά τη χαλάρωση των μέτρων για την πανδημία και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών να εργαστούν, έχοντας συσσωρευμένες οφειλές από το προηγούμενο διάστημα.

Εντούτοις, οι διακοπές ρεύματος, που γίνονται στο διάστημα από τις 08:00 έως τις 15:00, προκαλούν προβλήματα στη λειτουργία των επιχειρήσεών τους, ιδιαίτερα δε στα καταστήματα που λειτουργούν σε παραθαλάσσιες περιοχές, τα οποία δουλεύουν κατά κύριο λόγο Σαββατοκύριακα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καφετεριών – Εστίασης Αλμυρού Ευάγγελος Μπακίρης, λέει ότι κάτι πρέπει να ξεπεραστεί το πρόβλημα. «Αντιπροσωπεία μας θα κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ το επόμενο διάστημα», σημειώνει.

Από την πλευρά της ΔΕΗ, γνώστες σημειώνουν ότι οι διακοπές ρεύματος αφορούν σε προγραμματισμένες εργασίες που είναι απαραίτητο να εκτελούν για τη συντήρηση του δικτύου, την αναβάθμισή του αλλά και την αποκατάσταση βλαβών. «Αν δεν γίνουν αυτές οι εργασίες, τότε θα είναι πολύ χειρότερα αν έχουμε μη προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για άγνωστα χρονικά διαστήματα και μεγαλύτερες ζημίες», επισημάνθηκε χαρακτηριστικά.

www.taxydromos.gr