Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Σκότωσαν τον 31χρονο για να του πάρουν τις οικονομίες του και τον έθαψαν στην παραλία

Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Σκότωσαν τον 31χρονο για να του πάρουν τις οικονομίες του και τον έθαψαν στην παραλία

Το θύμα βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κρανίο του με μεταλικό αντικείμενο

Θαμένος στην παραλία του Καρτελά βρέθηκε 31χρονος στην Κυπαρισσία και η Αστυνομία κατάφερε γρήγορα να εξιχνιάσει τη δολοφονία του. Ως δράστες φέρονται δύο άντρες και μία γυναίκα και τον σκότωσαν για να του πάρουν τις οικονομίες του.

Ο άντρας εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής που είχε βγει για περπάτημα με το κατοικίδιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 31χρονο θύμα βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από αλλεπάλληλα και θανάσιμα χτυπήματα στο κρανίο του με μεταλικό αντικείμενο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος με καταγωγή από την Αλβανία κουβαλούσε μαζί του τις οικονομίες μιας ζωής, που έφταναν περίπου τις 10.000 ευρώ, κάτι που όπως φαινεται έκανε το λάθος να αποκαλύψει στον πρώην συγκάτοικό του την ώρα που διασκέδαζαν σε νυχτερινό μαγαζί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος του «TV BEST», Θέμης Κανελλόπουλος και αναμετάδωσε το Live News του Mega, το θύμα μαζί με τον 33χρονο πρώην συγκάτοικό του, μία 30χρονη Ελληνίδα και έναν 24χρονο Ρομά έφυγαν από το νυχτερινό μαγαζί με ένα αυτοκίνητο και κατέληξαν στην παραλία όπου έγινε το έγκλημα εις βάρος του 31χρονου.

Η αστυνομία εντόπισε τη σορό του 31χρονου θαμμένη στην άμμο. Ύστερα ακολούθησε ο εντοπισμός του 33χρονου και της 30χρονης στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν αρχικά 1.100 ευρώ και στο σπίτι όπου διέμεναν αλλές 4.500 ευρώ. Παράλληλα, οι δυο τους είχαν προβεί σε πολλές αγορές, ενώ πρόσφατα διέμεναν και σε ξενοδοχείο.

Και οι τρεις φερόμενοι ως δράστες έχουν συλληφθεί, αρνούνται την τέλεση του εγκλήματος και πήραν προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα.

πηγή news.gr