Δύο Schumacher στο δρόμο για τη Formula 1!

Δύο Schumacher στο δρόμο για τη Formula 1!

Μπορεί ο Mick Schumacher να έχει τραβήξει την προσοχή έχοντας φτάσει ένα σκαλί μακριά από τη Formula 1, υπάρχει όμως ένας ακόμα Schumacher με τον ίδιο στόχο.

Ο λόγος για τον David, για του Ralf Schumacher, που έχει με τη σειρά του ξεκινήσει να σκαρφαλώνει βαθμίδες και μάλιστα συστήθηκε σε ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής του στο τελευταίο Virtual Grand Prix, όπου και οδήγησε για λογαριασμό της Force India.

Με τον 18χρονο λοιπόν να ανεβαίνει και τον Mick να έχει ήδη εμπειρίες από Formula 1, διεκδικώντας ενόψει 2021 θέση επίσημου οδηγού σε κάποια ομάδα, ο γερμανικός Τύπος ζήτησε τη γνώμη ενός ανθρώπου που ήταν πολύ κοντά στους Schumacher.

O λόγος για τον πρώην μάνατζερ τους, τον Willi Weber. Παρότι ο Γερμανός δεν έχει πια πρόσβαση στον Michael αφού η οικογένειά του τον έχει «αποκλείσει» αυτά τα χρόνια που δίνει τη μάχη να ανακάμψει από τον τραυματισμό του, διατηρεί επικοινωνία με τον μικρό του αδερφό.

«Μιλάμε συχνά με τον Ralf. Διέκοψε τη λειτουργία της παλιάς ομάδας Karting του Michael και μετακόμισε στο Hallwang με τον David. Έχει επικεντρωθεί στην καριέρα του γιου του στις μικρές κατηγορίες μονοθεσίων. Θα ήταν ωραίο να δούμε τους γιους των Michael και Ralf στη Formula 1. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να τους δω στα paddock», είπε ο Weber στη Kolner Express.

Στη συνέχεια, ο Weber μίλησε και για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher, η πρεμιέρα του οποίου έχει καθυστερήσει. Αποκάλυψε μάλιστα πως έχει ενεργό ρόλο σε αυτόν.

«Οι παραγωγοί με προσέγγισαν δύο φορές και μου έκαναν ερωτήσεις για συγκεκριμένα συμβάντα. Ο Ralf δεν ήθελε να λάβει μέρος, για τους δικούς του λόγους, όμως τελικά αποδέχθηκε με τον όρο να σχολιάσει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι της καριέρας του αδερφού του και τίποτα για την προσωπική του ζωή», σχολίασε ο 78χρονος.

πηγή:newsauto.gr