Εγκαινιάζεται το πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων στο Βόλο

Εγκαινιάζεται το πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων στο Βόλο

Μετά από δεκαετίες στασιμότητας και πολλών- πολλών εκατοντάδων ευρώ που απαιτήθηκαν για την ολοκλήρωσή του πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων στο Βόλο, η παρούσα δημοτική αρχή το εγκαινιάζει, αύριο Τετάρτη, στις 11 π.μ.

Σημειώνεται ότι με απόφαση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, ως προσφορά προς τους δημότες και προκειμένου να υπάρξει η εξοικείωση των πολιτών με τον τρόπο λειτουργίας του, οι θέσεις στάθμευσης από αύριο μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 19 Σεπτεμβρίου, θα διατίθενται δωρεάν.

Η επί πληρωμή στάθμευση, είτε για περιστασιακούς, είτε για μόνιμους χρήστες θα ισχύσει από τη Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, έγινε εκτενή συζήτηση για την τιμολογιακή πολιτική του πολυόροφου χώρου στάθμευσης στην παραλία του Βόλου, το οποίο μισθώθηκε σε ιδιώτη, με αποτέλεσμα να υιοθετηθούν από τη δημοτική αρχή, οι επισημάνσεις των αντιπολιτεύσεων για αύξηση των τιμών.

Η δημοτική αρχή προχώρησε σε επανέλεγχο και θα προτείνει στην συνεδρίαση της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου, του Δημοτικού Συμβουλίου, την τροποποίηση της τιμολογιακής πολιτικής του πάρκινγκ της Φιλελλήνων.

Για τους περιστασιακούς πελάτες είχε ληφθεί απόφαση να πληρώνουν έως 1 & 1/2 ώρα 2,00€ και αυτό το ποσό παραμένει, αλλά υπάρχουν αλλαγές προς τα πάνω για τις υπόλοιπες ώρες , όπως φαίνεται στον πίνακα.

πηγή:thessaliatv.gr