Εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας από τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Επ. Αλμυρού (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας από τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Επ. Αλμυρού (ΦΩΤΟ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας είχαμε την τιμή και την χαρά να έχουμε κοντά μας την αξιόλογη και πολυαγαπημένη ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέα κυρία Τένια Μακρή . Παρουσιάζοντας το βιβλίο της με τίτλο «Τι θα κάνω με σένα μαμά ... », η γνωστή και δημοφιλής ψυχολόγος Τένια Μακρή συζήτησε με μητέρες και συμπολίτισσές μας. Συγκινηθήκαμε, γελάσαμε, προβληματιστήκαμε και κατανοήσαμε την μητέρα μας.

Κατανοώντας τη μητέρα μας, γνωρίζουμε τον εαυτό μας, όπως μας εξήγησε η κα Μακρή, περιγράφοντας πώς οι συνήθειες, οι καθημερινές πρακτικές και οι σχέσεις με τη μητέρα κατά τη μικρή ηλικία του παιδιού επηρεάζουν καθοριστικά ολόκληρη τη ζωή και την προσωπικότητα του παιδιού και εν συνεχεία του ενήλικα.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών ΜΥΕΛΟΥ των ΟΣΤΩΝ .

Ευχαριστούμε θερμά το Βιβλιοπωλειο "Βουλγαρη" για την συνδιοργάνωση και την άψογη συνεργασία .
Ευχαριστούμε θερμά την κα Χρύσα Μαρδάκη Μαρδάκη για την τιμή να μας απαγγείλει   το ποίημά της αφιερωμένο στην ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ.
Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς τον κ.  Δημήτρης Κατσαούνης για την πανέμορφη ανθοσύνθεση που προσέφερε για την εκδήλωση καθώς και το κατάστημα Αρχοντικό στο Κουρί για την παραχώρηση του όμορφου χώρου.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας τιμάτε με την παρουσία σας σε κάθε εκδήλωση μας, που γίνεται με  απώτερο σκοπό την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών ΜΥΕΛΟΥ των ΟΣΤΩΝ.