Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης για το βιασμό του 51χρονου

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης για το βιασμό του 51χρονου

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να ρίξει φως

στην υπόθεση βιασμού 51χρονου Αλμυριώτη με νοητική υστέρηση, βρίσκεται η Εισαγγελία Βόλου. Το πόρισμα της ιατροδικαστικής αναμένεται από ανακριτή και εισαγγελέα, ενώπιον των οποίων οδηγήθηκαν 11χρονος και 20χρονος, που κατηγορούνται από τον 51χρονο ότι τον λήστεψαν και τον βίασαν. Την ιατροδικαστική εξέταση, μέσω της οποίας θα προκύψει αν όντως υπήρξε βιασμός, ζήτησε η υπεράσπιση των δύο νεαρών Ρομά, οι οποίοι είναι ελεύθεροι.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με τη καταγγελία, δύο νέοι, ο ανήλικος και 20χρονος Βούλγαρος Ρομά, οδήγησαν τον 51χρονο σε ερημική τοποθεσία, με τη βία ενήργησαν σε βάρος του ασελγείς πράξεις και στη συνέχεια του έκλεψαν την αλυσίδα με τον σταυρό. Ο 51χρονος Αλμυριώτης όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη μετά την επίσκεψή του στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού απευθύνθηκε αμέσως στην Αστυνομία.

Αμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού άρχισαν να ερευνούν την καταγγελία και λύνοντας τα κομμάτια του παζλ που τους έλειπαν δεν άργησαν να φθάσουν στους δράστες.

Σε δύο ώρες από την καταγγελία προχωρούσαν σε συλλήψεις. Εκτός από την ιατροδικαστική εξέταση που έως και χθες δεν είχε ολοκληρωθεί και αποσταλεί στον ανακριτή και την Εισαγγελία Βόλου έχει ζητηθεί και ψυχιατρική εξέταση του 20χρονου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής υστέρησης.

www.taxydromos.gr