Ενας πρωταθλητής Ευρώπης για τον ΓΣ Αλμυρού!

Ενας πρωταθλητής Ευρώπης για τον ΓΣ Αλμυρού!

Στον Αλμυρό βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος στη μεγάλη του καριέρα έχει κατακτήσει και την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό το 2012.

Ο 41χρονος μπασκετμπολίστας, ο οποίος διατηρεί εξαιρετική φυσική κατάσταση και δουλεύει ακόμη επαγγελματικά, παρόλο που πέρασε τα 40, έχει δεχθεί πρόταση από τον ΓΣ Αλμυρού, προκειμένου να τον ενισχύσει τη νέα σεζόν και οι ιθύνοντες του αλμυριώτικου συλλόγου περιμένουν την απάντησή του.

Πάντως σήμερα ο Πελεκάνος πήγε στο κλειστό του Αλμυρού, για να προπονηθεί και ο παλαίμαχος άσος του ΓΣΑ, Γιάννης Καραγιώργος, ανέβασε φωτογραφία μαζί του στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε ότι και ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, Παναγιώτης Νάνης, γνωρίζει προσωπικά τον Πελεκάνο, με τον οποίον έχουν υπάρξει συμπαίκτες στις μικρότερες εθνικές ομάδες.

Τελευταία ομάδα του Πελεκάνου ήταν η Ερμιονίδα πέρσι, αλλά δεν ολοκλήρωσε τη χρονιά, αφού συμμετείχε μαζί με τον πρώην πρόεδρο του ΓΣΑ, Δήμο Περπερίδη, στο ριάλιτι "Φάρμα".

Τεράστιο βιογραφικό

Ο 41χρονος αθλητής έχει πραγματοποιήσει μία σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας παίξει με μεγάλη επιτυχία στο Περιστέρι, στην ΑΕΚ, στον Πανελλήνιο, στη Ρεάλ Μαδρίτης, στον Ολυμπιακό, στο Μαρούσι, στον Άρη, στον Πανιώνιο, στον Ηφαιστο Λήμνου, ενώ τελευταίες του ομάδες ήταν ο Οίαξ Ναυπλίου και η Ερμιονίδα. Οπως αναφέρθηκε με την ομάδα του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα με το 2012, ενώ εκτός από την Ισπανία έχει παίξει στο εξωτερικό και στη Ρουμανία με την Πλοϊέστι, με την οποία έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας ήταν και με τον Ολυμπιακό το 2012 και 2011 αντίστοιχα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ
www.taxydromos.gr