Εντυπωσιακή συγκέντρωση Μαραβέγια στον Αλμυρό: «Την ανάπτυξη της Μαγνησίας δεν την παζαρεύουμε»

Εντυπωσιακή συγκέντρωση Μαραβέγια στον Αλμυρό:  «Την ανάπτυξη της Μαγνησίας δεν την παζαρεύουμε»

«Την ανάπτυξη της Μαγνησίας δεν την παζαρεύουμε με κανένα. Την σχεδιάζουμε και θα συνεχίσουμε να την επιδιώκουμε όλοι μαζί, ενωμένοι», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στον Αλμυρό, το βράδυ της Τρίτης.

Σε μια μαζική και δυναμική συγκέντρωση πολιτών στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, ο κ. Μαραβέγιας μίλησε από καρδιάς στους συμπολίτες του, επισημαίνοντας ότι η μισή του οικογένεια ζει μόνιμα στον Αλμυρό και ο ίδιος ασκεί την ιατρική στον Αλμυρό επί χρόνια. «Ζω στη Μαγνησία όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Οι πιο πολλοί με γνωρίζετε προσωπικά. Άλλωστε ήμασταν πολύ κοντά αυτή την 4ετία, όπως θα ‘μαστε και μετά τις εκλογές. Γιατί μόνο μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά τη Μαγνησία», είπε και αναφέρθηκε στα δυο μεγάλα έργα που δρομολόγησε η ΝΔ και τα οποία θα αλλάξουν το μέλλον όχι μόνο του Αλμυρού αλλά ολόκληρης της Μαγνησίας.

Τα έργα που θα αλλάξουν τον Αλμυρό

Ειδικότερα, ο κ. Μαραβέγιας αναφέρθηκε στο έργο της νέας σιδηροδρομικής σύνδεσης Αλμυρού – αεροδρομίου Ν. Αγχίαλου – Αερινού και στην κατασκευή του νέου ναυστάθμου του Πολεμικού Ναυτικού στον Αλμυρό, η οποία θα φέρει νέες δουλειές, θα ενισχύσει την τοπική οικονομία και θα αυξήσει την αμυντική ικανότητα της πατρίδας μας. Στο σημείο αυτό υπενθύμισε στους κατοίκους του Αλμυρού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος στη κατασκευή του ναυστάθμου, όπως ήταν αντίθετος και στη παραμονή των πεζοναυτών στη Μαγνησία, ενώ την περίοδο της διακυβέρνησής του 2015-2019 δεν προχώρησε ούτε μέτρο το έργο της ηλεκτροκίνησης μεταξύ Μαγνησίας και Λάρισας.

«Είναι απαραίτητο να έχουμε στη κυβέρνηση ανθρώπους με ικανότητες. Ανθρώπους που να θέλουν και να μπορούν να δουλέψουν», τόνισε ο κ. Μαραβέγιας και πρόσθεσε ότι η προσέλκυση νέων επενδύσεων είναι μονόδρομος. «Προσωπικά αφιέρωσα μεγάλο μέρος των δυνάμεων μου στην προώθηση ήπιων μορφών παραγωγής ηλεκτρισμού όπως είναι τα φωτοβολταϊκά. Έτσι σήμερα η Μαγνησία βρίσκεται πανελλαδικά στην πρωτοπορία της δημιουργίας νέων φωτοβολταϊκών πάρκων, με επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ».

1,2 εκατ. ευρώ για το Κέντρο Υγείας Αλμυρού

Ο κ. Μαραβέγιας συνέχισε την ομιλία του με τις επενδύσεις στο κοινωνικό κράτος και ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, για την ενεργειακή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του οποίου διατίθενται πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ. «Ο διαγωνισμός που διενεργείται από το ΤΑΙΠΕΔ βρίσκεται σε εξέλιξη και προσωπικά -και σαν γιατρός- δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να πιέζω για την ολοκλήρωση του», είπε και κατέστησε σαφές ότι το ίδιο ισχύει και για τις ανάγκες στελέχωσης όλων των Μονάδων Υγείας στη Μαγνησία.

«Συγκρούστηκα πολλές φορές για τη Μαγνησία»

Αναφερόμενος στην κοινοβουλευτική του θητεία, υπογράμμισε ότι πρώτος του στόχος ήταν και παραμένει το καλό των συμπολιτών του. Όπως είπε, συγκρούστηκε πολλές φορές για τη Μαγνησία κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει. «Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε επεδίωξα ποτέ να γίνω. Έχω δουλειά -δόξα τω Θεώ- και δεν χρειάζομαι 2ο επάγγελμα. Ούτε πρόκειται να μετακομίσω στην Αθήνα, ούτε θα βρω πάρεργα. Γιατί πιστεύω ότι μόνο βιώνοντας τα προβλήματα του τόπου, θα μπορώ να αγωνίζομαι αποτελεσματικότερα για την επίλυση τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαραβέγιας, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα των κατοίκων του Αλμυρού που είχαν κατακλύσει την κεντρική πλατεία.

Ο κ. Μαραβέγιας ξεκαθάρισε ότι η παρουσία του στη πολιτική τα τελευταία 4 χρόνια αφορούσε ένα και μόνο όραμα. Μια σύγχρονη Μαγνησία που όμως δεν θα αφήνει κανέναν πίσω. Έναν τόπο που σταθερά προσελκύει το διεθνές ενδιαφέρον -όχι μόνο τουριστικό- με νέες, ποιοτικές δουλειές για τους νέους ανθρώπους. Μια Μαγνησία, όμως, όπου και οι ηλικιωμένοι, οι χρόνια πάσχοντες και όλοι οι κοινωνικά ευάλωτοι συμπολίτες μας θα έχουν πάντα την φροντίδα που χρειάζονται και δικαιούνται.

Με αυτά τα λόγια, κάλεσε τους πολίτες του Αλμυρού να στηρίξουν τη ΝΔ, δίνοντας της την αυτοδυναμία που έχει ανάγκη η χώρα. «Για να συνεχίσουμε σταθερά και τολμηρά να πηγαίνουμε την Ελλάδα μπροστά. Για να κερδίσουμε το μέλλον της πατρίδας και της Μαγνησίας», όπως τόνισε.