Εξαφάνιση 19χρονης: Η γνωριμία στο Facebook, ο χωρισμός και οι τελευταίες της κινήσεις

Εξαφάνιση 19χρονης: Η γνωριμία στο Facebook, ο χωρισμός και οι τελευταίες της κινήσεις

Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας και των φίλων της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Την τελευταία φορά η Άρτεμις εθεάθη στο Κορωπί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την οικογένεια του κοριτσιού, η 19χρονη θα πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και θα έδινε συνέντευξη καθώς αναζητούσε εργασία. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ.

Έκτοτε η κοπέλα έχει εξαφανιστεί.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που έφερε στη δημοσιότητα το Mega και η εκπομπή "LIVE NEWS", φαίνεται η 19χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε. Είναι το τελευταίο ίχνος ζωής της κοπέλας, αφού από τότε το κινητό της είναι κλειστό και κανείς δεν έχει νέα της.

Ο πατέρας της 19χρονης απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει αίσια αυτή η υπόθεση:

"Να προλάβουμε το κακό. Είμαστε άυπνοι, ψάχνουμε στα βουνά, δεν κλείνουμε μάτι" ανέφερε στο Mega και πρόσθεσε: "Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε στη στάση ήταν ο γαμπρός μου. Ήταν με έναν φίλο".

Ο πατέρας της κάνει λόγο για ένα γλυκό παιδί, συνεσταλμένο και ντροπαλό.

Οι έρευνες στο Facebook
Οι γονείς της Αρτέμιδος ήδη έχουν ξεκινήσει να ξεψαχνίζουν το Facebook, καθώς είναι η πέμπτη μέρα που η νεαρή κοπέλα βρίσκεται μακριά από το σπίτι της χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής.

Tα social media ερευνούν και οι αρχές, καθώς τώρα στρέφονται προς το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα είχε γνωρίσει κάποιον μέσω Facebook, ενώ είχε χωρίσει πρόσφατα από έναν 24χρονο με τον οποίον διατηρούσε σχέση.

Ποια είναι η 19χρονη Άρτεμις
Πρόκειται για την Άρτεμις Βασίλη, 19 ετών. Η Άρτεμις δεν έχει έρθει σε επαφή με την οικογένειά της από την 16η Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την περιγραφή το νεαρό κορίτσι έχει καστανά μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας
Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το κορίτσι να περνά μπροστά από κατάστημα λίγο μετά τις δύο το απόγευμα για να πάει στη στάση από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο. Εντούτοις, προβληματισμό προκαλεί στην οικογένειά της 19χρονης το γεγονός ότι η κοπέλα πήγε σε μία στάση λεωφορείου που είναι μακρύτερα από εκείνη που θα έπρεπε να έχει πάει.

Επίσης, ουδείς γνωρίζει αν τελικά η Άρτεμις επιβιβάστηκε σε λεωφορείο ή όχι.

Την ίδια ώρα, η Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα η υπηρεσία Silver Alert θα ζητήσει τη συνεργασία του Εισαγγελέα, έτσι ώστε να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες άμεσα για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της 19χρονης και να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει και με ποιους είχε έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα πριν από την εξαφάνισή της.

πηγή:thetoc.gr