Επιτυχίες του ΓΕΛ Αλμυρού

Επιτυχίες του ΓΕΛ Αλμυρού

Δευτεραθλητής του πρωταθλήματος Λυκείων Θεσσαλίας 2021-22 αναδείχθηκε στο βόλεϊ κοριτσιών το ΓΕΛ Αλμυρού.

Στον ημιτελικό νίκησε  το 3ο ΓΕΛ Τρικάλων  με 2-0 σετ στο κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς. Στον τελικό που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ Λάρισας, μετά από συναρπαστικό αγώνα ηττήθηκε με 2-1 σετ  από το  7ο Λύκειο Λάρισας (προηγήθηκε με 1-0 το ΓΕΛ Αλμυρού, ισοφάρισε σε 1-1 το 4ο ΓΕΛ Βόλου και πήρε το 3ο νικητήριο σετ το 7ο Λύκειο Λάρισας ). Προπονητής της ομάδας είναι ο  καθηγητής φυσικής αγωγής Σπύρος  Μάμαλης και οι  παίκτριες που απαρτίζουν την ομάδα είναι: Κωτούλα Κωνσταντίνα, Αραμπατζή Σοφία, Καλομοίρη Θεοδώρα, Κολοκυθά Χριστίνα, , Κούτε Ελεάνα,  Κυρίτση Αναστασία-Μαρία,  Μαυρογένη Μαρία-Ισιδώρα και Μόρφη Ευφροσύνη.
Επίσης κατάφερε και προκρίθηκε στον τελικό Μαγνησίας η ομάδα μπάσκετ αγοριών του ΓΕΛ Αλμυρού, όπου έχασε από την  ομάδα του ιδιωτικού Λυκείου Προμηθέας (η ομάδα του Προμηθέα αναδείχθηκε εκτός από πρωταθλήτρια Μαγνησίας και πρωταθλήτρια Θεσσαλίας).
Πολλά συγχαρητήρια από τον Διευθυντή Ιωάννη Θεοδώρου, τον  Υποδιευθυντή Απόστολο Ζάντζο και το Σύλλογο Διδασκόντων του ΓΕΛ Αλμυρού σε όλους τους συντελεστές αυτών των επιτυχιών.
Το ΓΕΛ Αλμυρού ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αλμυρού και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Λεωνίδα Βούλγαρη  (ο οποίος παραβρέθηκε και στον τελικό του βόλεϊ στη Λάρισα) για τη μεγάλη βοήθεια που είχε μέχρι τώρα στις διάφορες μετακινήσεις των ομάδων.