Εύα Καϊλή: Όσα θαυμάζει στον σύντροφό της και το ενδεχόμενο ενός γάμου

Εύα Καϊλή: Όσα θαυμάζει στον σύντροφό της και το ενδεχόμενο ενός γάμου

Η Εύα Καϊλή διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Η Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ είναι ερωτευμένη και παρόλο που κρατά πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, δεν έχει κρύψει στιγμή τη σχέση της με τον σύντροφό της, τον γοητευτικό Ιταλό Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή θεωρείται έμπειρος Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος στον τομέα των εξωτερικών υποθέσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ταυτόχρονα είναι και δεινός ιστιοπλόος. Αυτήν την αγάπη για τη θάλασσα την μοιράζεται με την αγαπημένη του, η οποία πριν μερικούς μήνες απέκτησε και δίπλωμα ιστιοπλοΐας.

Οι δυο τους αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι παρά τα 9 χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά. Ο 34χρονος άντρας που κατάγεται από την Ιταλία γνωρίστηκε με την Εύα Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πριν από 3 χρόνια. Ο ίδιος εργάζεται ως βοηθός στο γραφείο Ιταλού Ευρωβουλευτή και ανήκουν στην ίδια ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Η Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και στην Σάσα Σταμάτη και μίλησε τόσο για το ενδεχόμενο επισημοποίησης της σχέσης της με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ενώ αποκάλυψε και τι θαυμάζει στον άνθρωπό της.

Τελικά σκέφτεστε να θέσετε υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. όταν έρθει η ώρα;

Είναι κάτι που δεν αποκλείω και θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες αλλά και από τις πολιτικές πλατφόρμες όσων δηλώσουν παρόντες σε μια τέτοια διαδικασία. Προς το παρόν, είμαι αφοσιωμένη στο έργο μου στην Ευρωβουλή, γιατί αισθάνομαι πως, με όσα έχω αντιληφθεί ότι μπορώ εδώ να πετύχω, μπορώ να είμαι χρήσιμη για τους Έλληνες πολύ περισσότερο από ό,τι αν εξαντλήσω τις δυνατότητές μου στην εσωστρέφεια μιας ανάλογης, παρατεταμένης εσωκομματικής διαδικασίας.

Ακούστηκε ότι προετοιμάζετε τον γάμο σας. Το σκέφτεστε σοβαρά;

Η αλήθεια είναι πως από μικρή δεν σχεδίαζα αυτή την ημέρα, σε αντίθεση με φίλες μου. Αν κάτι ήθελα, όμως, ήταν να είμαι σε μια σχέση που θα με κάνει ευτυχισμένη και δημιουργική, χωρίς να χρειάζεται προσπάθεια, ούτε επισημοποίηση. Σε μια τέτοια σχέση βρίσκομαι.

Τι είναι αυτό που θαυμάζετε στον σύντροφό σας; Του αρέσει η Ελλάδα;

Με καταγωγή την Ιταλία, φυσικά λατρεύει την Ελλάδα, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τη θάλασσα και τη μεσογειακή ζεστασιά. Μιλώντας γενικότερα, λόγω της ενασχόλησής μου με την πολιτική, έχω γνωρίσει εντός κι εκτός Ελλάδας χαρισματικούς ανθρώπους. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως έχω μάθει από την οικογένειά μου να επιλέγω τους φίλους μου για την ποιότητά τους, τον χαρακτήρα τους, για όσα είναι και όχι για όσα φαίνονται ή κατέχουν. Ανθρώπους που αγαπούν την Τέχνη, το διάβασμα, που νοιάζονται και που και εκείνοι σε επιλέγουν κάθε μέρα. Είμαι τυχερή γιατί με τίμησαν με τη φιλία τους άνθρωποι που εκτιμώ βαθιά, σέβομαι,

πηγή:T-life.gr