Ζ. Μακρή: «62.000 € σε Δήμο Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου για τα στέγαστρα στάσεων στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Ζ. Μακρή: «62.000 € σε Δήμο Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου για τα στέγαστρα στάσεων στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή ενημερώθηκε, σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου 2022, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος τοπικής αυτοδιοίκησης «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», που χρηματοδοτεί την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή, την μεταφορά και την τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, προχώρησε στην έγκριση των σχετικών πράξεων για τους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αλμυρού λαμβάνει επιχορήγηση ύψους 47.500€ ενώ ο Δήμος Ρήγα Φεραίου επιχορήγηση ύψους 14.500€.
Η κ. Μακρή ευχαρίστησε τον κ. Πέτσα για την άμεση και αποτελεσματική συνεισφορά του με επιχορηγήσεις, συνολικού ύψους 62.000€, στους δύο Δήμους του Ν. Μαγνησίας. Τόνισε, δε, ότι οι ως άνω παρεμβάσεις, συντονισμένες και στοχευμένες, θα αποτελέσουν τις βάσεις για την ανάπτυξη και τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό των συγκεκριμένων δήμων. Ενώ, τέλος, υπογράμμισε ότι η κάθε πρόταση ανταποκρίνεται στις πραγματικές αλλά και ουσιώδεις απαιτήσεις της περιοχής και έγιναν ύστερα από αξιολόγηση της βαρύτητας των αναγκών των Δήμων από τους  Δημάρχους τους.