Η βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου στην 84η ΔΕΘ

Η βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου στην 84η ΔΕΘ

Στην ομιλία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, παρευρέθηκε η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας, Κατερίνα Παπανάτσιου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κλιμακίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία, η κ. Παπανάτσιου περιόδευσε στα περίπτερα της 84ης Έκθεσης Θεσσαλονίκης, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα περίπτερα τοπικού ενδιαφέροντος.
Η κ. Παπανάτσιου μαζί με τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα και τον πρώην Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, επισκέφτηκαν το περίπτερο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και άκουσαν με προσοχή την παρουσίαση των εκπροσώπων του Πανεπιστημίου και των φοιτητών. Έρευνα, καινοτομία και δράσεις, αναλύθηκαν με λεπτομέρεια, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το σπουδαίο έργο που παράγεται στα δημόσια πανεπιστήμια.
Η κυρία Παπανάτσιου επισκέφτηκε, μεταξύ άλλων, το περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο οποίο συμμετείχε και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αναδεικνύοντας τα εκλεκτά προϊόντα της Θεσσαλικής γης ΠΟΠ και ΠΓΕ των συνεταιρισμών Μελιβοίας,  Λιβαδίου Ολύμπου «Βοσκός», του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου καθώς και του πρώτου μήλου ΠΟΠ του Συνεταιρισμού ZAGORIN