Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας στο πλευρό των παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου»

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας στο πλευρό των παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου»

Το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, με προμετωπίδα τις διαχρονικές ανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει και υπηρετεί το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα αλληλεγγύης και προσφοράς της τοπικής κοινωνίας, επέδειξε για μια ακόμη φορά το  ανθρωποκεντρικό του πρόσωπο.

Σήμερα και περί ώρα 12:00 μεσημβρινή, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος Καραΐσκος, Διοικητές και Υποδιοικητές των παρ' ημίν Υπηρεσιών, Αξιωματικοί και λοιπό αστυνομικό προσωπικό, πραγματοποίησαν προγραμματισμένη επίσκεψη στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας Μητέρας & Παιδιού "ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ", στο Διμήνι Βόλου, όπου φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Η ως άνω επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν της «Ημέρας της Αστυνομίας», που έλαβαν χώρα την 20η Οκτωβρίου, με σκοπό την προσφορά στον προαναφερόμενο Οργανισμό τροφίμων, ειδών καθαρισμού, ειδών ένδυσης και υπόδησης, κλινοσκεπασμάτων και βιβλίων, τα οποία προορίζονται να αποτελέσουν ένα μικρό βοήθημα στο τεράστιο έργο που προσφέρουν καθημερινά εθελοντές, δωρητές και στελέχη του ως άνω Οργανισμού.

Η ανταπόκριση των αστυνομικών στην κοινωνική αυτή πρωτοβουλία υπήρξε μαζική και αυθόρμητη, πλαισιωμένη από βαθιά συναισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης, θέλοντας να προσθέσουμε ένα ακόμη λιθαράκι στο γενικό πλαίσιο της κοινωνικής και ανθρωπιστικής προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας.