Η εξομολόγηση της Paris Hilton για το sex tape και τους πρώην της: «Με κακοποιούσαν και με χτυπούσαν»

Η εξομολόγηση της Paris Hilton για το sex tape και τους πρώην της: «Με κακοποιούσαν και με χτυπούσαν»

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα απόσπασμα από το «YouTube Originals» ντοκιμαντέρ με τίτλο «This is Paris» στο οποίο πρωταγωνιστεί η διάσημη κληρονόμος, Paris Hilton και θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στις 14 Σεπτεμβρίου.

Στο βίντεο η χρυσή κληρονόμος μιλάει για τις τοξικές σχέσεις της με διάφορους πρώην συντρόφους της στο παρελθόν και αποκαλύπτει πως η συναισθηματική και σωματική κακοποίηση που υπέστη ως έφηβη ενώ φοιτούσε στο σχολείο Provo Canyon έπαιξε τεράστιο ρόλο στις αρρωστημένες σχέσεις αργότερα στη ζωή της.

«Με χτυπούσαν, με έπνιγαν, με άρπαζαν με βίαιο τρόπο. Ανέχτηκα πράγματα που κανείς δεν θα έπρεπε να ανέχεται. Το είχα συνηθίσει τόσο πολύ [τις συμπεριφορές κακοποίησης] στο Provo, που με έκανε να νιώθω πως είναι κάτι φυσιολογικό», λέει η 39χρονη σταρ.

Οι σχέσεις και με τους πέντε πρώην συντρόφους της, οι οποίοι λέει πως την κακοποίησαν, ξεκίνησαν με τον ίδιο τρόπο: «Όλοι φαίνονταν τόσο καλά παιδιά και μετά φάνηκε ο αληθινός εαυτός τους», λέει.

«Γίνονταν ζηλιάρηδες ή προσπαθούσαν να με ελέγξουν. Και ερχόταν κάποιο σημείο που άρχιζαν να με κακοποιούν σωματικά, λεκτικά ή συναισθηματικά». Και συνεχίζει: «Βασικά δεν καταλάβαινα τι ήταν αγάπη ή σχέσεις. Νόμιζα πως το γεγονός ότι όλοι τους γίνονταν τόσο τρελοί, σήμαινε ότι ήταν ερωτευμένοι μαζί μου. Κοιτάζοντας πίσω, δεν μπορώ να πιστέψω πως άφηνα ανθρώπους να με μεταχειρίζονται έτσι». Όπως εξηγεί, δεν θα είχε κάνει ποτέ το sex tape, που διέρρευσε το 2003, αν δεν είχε υποστεί τέτοιο ψυχολογικό τραύμα στο Provo.

«Δεν θα άφηνα ποτέ κανέναν στη ζωή μου όπως [τον άντρα στην κασέτα, με τον οποίο έβγαινε εκείνη την περίοδο]. Συνάντησα τον χειρότερο άνθρωπο που θα μπορούσα ποτέ να βρω και αν δεν είχα πάει στο Provo, δεν θα είχαν καν διανοηθεί να τον βάλω στη ζωή μου. Το Provo επηρέασε τις μελλοντικές σχέσεις μου».

Στη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ της, η Paris λέει πως βρήκε τρόπο να διαχειριστεί το τραύμα του παρελθόντος της και πλέον δηλώνει ευτυχισμένη στη σχέση της με τον 39χρονο Carter Reum. «Νιώθω τόσο ασφαλής μαζί του», λέει για τον σύντροφό της, με τον οποίο βγαίνουν τους τελευταίους εννέα μήνες και συνεχίζει: «Προηγουμένως, δεν πίστευα πως ήμουν έτοιμη για μια καλή σχέση. Αλλά έμαθα τόσο πολλά. Και νιώθω ευγνώμων που βρήκα το απόλυτο ταίρι μου».

πηγή:govastileto.gr