Η καριέρα που ήθελε να ακολουθήσει ο Ντουέιν Τζόνσον πριν γίνει ηθοποιός

Η καριέρα που ήθελε να ακολουθήσει ο Ντουέιν Τζόνσον πριν γίνει ηθοποιός

Τον γοήτευε η εγκληματολογία αλλά τα βρήκε σκούρα με τους χαμηλούς βαθμούς.

Λίγοι άνθρωποι είχαν μια τόσο επιτυχημένη καριέρα σε διαφορετικούς τομείς, όπως ο «Βράχος», κατά κόσμον Ντουέιν Τζόνσον. Στον κόσμο της πάλης, ονομάστηκε «The Great One» και «The People’s Champion», ενώ στο χώρο του κινηματογράφου, οι ταινίες του έφεραν τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Επιπλέον, η αυτοβιογραφία του το 2000 «The Rock Says…» ήταν το νούμερο 1 στη λίστα με τα μπεστ σέλερ των New York Times, ενώ το πάνινα παπούτσια του «Project Rock» με την εταιρεία αθλητικών ειδών Under Armour εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες. Όλα αυτά τον βοήθησαν να καταλάβει την πρώτη θέση στη λίστα του Forbes με τους υψηλότερα αμειβόμενους ηθοποιούς για δύο συνεχόμενα χρόνια, με εκτίμηση κερδών 87,5 εκατομμύρια δολάρια για το 2020.

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί και ο «Βράχος» θα παρέμενε άγνωστος στο ευρύ κοινό, αν τελικά επέμενε στην πρώτη του επαγγελματική επιλογή. Ο Τζόνσον, λοιπόν, ήθελε να ασχοληθεί με το έγκλημα και στην πραγματική του ζωή, επιλύοντας υποθέσεις και πιάνοντας εγκληματίες, εργαζόμενος στην Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, CIA. Όμως, τίποτα δεν έγινε όπως το ονειρεύτηκε, καθώς ο καθηγητής και σύμβουλος της ποινικής δικαιοσύνης Δρ. Paul Cromwell έπεισε τον Τζόνσον ότι στην καλύτερη περίπτωση, το μέγιστο που θα μπορούσε να κάνει για την υπηρεσία είναι να πάρει το πτυχίο της νομικής και να την βοηθήσει με τις γνώσεις του, όπως ο ίδιος ο Τζόνσον, ανέφερε στο instagram το 2018.

Κάτι που του έδωσε μια καλύτερη εικόνα της πραγματικότητας. «Σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν υπέροχη ιδέα, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι καμία αξιοσέβαστη νομική σχολή δεν θα με άφηνε ποτέ να μπω στις αίθουσές της με τους πολύ χαμηλούς βαθμούς μου», καταλήγοντας. Και κάπως έτσι η καριέρα στη CIA έκανε φτερά. Ωστόσο, ο Τζόνσον κατάφερε να πάρει το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι με κατεύθυνση γενικών σπουδών στην εγκληματολογία και τη φυσιολογία.

πηγή:newsbeast.gr